BTC USD 19,023.4 Gold USD 1,643.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell [[[cegah penyakit cancer sebelum kena]]]

geng basekolah

Junior Member
Messages
77
Joined
Aug 22, 2008
Messages
77
Reaction score
0
Points
6
Dr. Krebs asserts that 7 apricot seeds per day will make it impossible to develop cancer.

breast-16.jpglarvae.JPG
thyroid-cancer-retrosternal.jpgkanker-serviks-papsmear3-300x207.jpg
Buah+apricot.jpgRUPA ASAL BUAH APRICOT,BIJI DI DALAMNYA DI KELUARKAN DAN MENJADI PENAWAR KEPADA BERBAGAI PENYAKIT TERMASUK PENYAKIT MAUT IAITU KANSER

IMGP1086.JPG
Kenapa kita Harus makan Apricot kernels ?[/B]

maklumat penuh untuk rawatan kanser sila klik di bawah

http://ubatsaya.blogspot.com/

http://kedailelaki.blogspot.com

Kernels aprikot merupakan kumpulan nut dan seed ( kekacang dan bijirin ). Tidak ada bezanya dengan kumpulan kekacang dan bijirin yang lain. Apa yang membezakanya adalah kandungan hasiat didalamnya yang sangat luar biasa, terutama Apricot Organik . Dalam bahasa nutrient, Biji Apricot ini di sebut mengandungi Amigdalin, yang juga dikenali sebagai vitamin B17. B17 ini dapat membantu membunuh sel- sel kanser dalam badan kita, Hasilnya dapat membebaskan diri kita dari serangan penyakit ganas ini (kanser). Merupakan pembunuh senyap.

Amigdalin dapat di perolehi didalam beratus-ratus jenis tumbuhan . Dalam diet pemakanan kita harus ada B17. jika tiada B17 dalam diet pemakanan anda boleh di hidapi penyakit kanser. Selain dari Apricot Kernels juga boleh di perolehi dari badam pahit (amigdalin ( mempunyai rasa pahit - badam manis tidak mengandungi B17 ), epal pips, benih-benih anggur, sekuang, buah beri, ubi kayu, biji buah oren dan biji benih yang lain.

Terdapat banyak cara yang anda boleh gunakan untuk melawan kanser. Salah satu ialah dengan cara membina sistem imun supaya ia menjadi sangat kuat dan dapat melindungi anda dari kanser. Satu lagi adalah menggunakan supplement with antioxidants yang dapat melawan carcinogens dalam badan anda. Bagaimanapun, B17 menggunakan cara yang sangat unik. Yaitu secara langsung menyerang sel kanser ( directly attacks cancer cells). Maka hasilnya jauh lebih baik dari cara yang telah saya sebut di atas.

Kajian tentang Amigdalin yang pertama telah di keluarkan dikeluarkan seratus tahun dahulu. Telah disenaraikan dalam kamus-kamus farmakologi sejak dahulu lagi merupakan bahan yang tidak mengandungi toksik. Walau bagaimanapun dalam sebatian B17 terdapat satu unsur kimia yang dinamakan “cyanide“.ia adalah lengai secara kimia dan tidak berbahaya untuk normal tisu hidup.

Pekara yang sama juga dapat kita lihat dalam garam biasa. Garam sebenarnya terdapat dua unsur kimia didalamnya tetapi tidak bertindak balas dalam badan manusia, bahkan sangat diperlukan dalam badan manusia. Dua unsur kimia yang ada dalam garam adalah natrium dan klorida, maka sebab itu garam dalam istilah kimia disebut Natrium Klorida. Sebenarnya dalam garam ada satu sebatian kimia yang berbahaya “klorin”. Sudah tentu jika anda makan juga banyak garam pada satu masa anda akan sakit.

Pekara yang sama juga berlaku dalam apricot, Makan jangan berlebihan ikut peraturan yang telah di berikan. Bagaimanapun, amigdalin adalah kurang toksik daripada garam, dan jauh lebih selamat dari gula yang anda makan setiap hari.

Kita sedia maklum bahawa badan kita sentiasa mencipta sel kanser setiap masa. Biasanya sistem imun dapat membunuh sel kanser tersebut. Bagaimanapun pada saat anda berada dalam keadaan “stress” atau tubuh badan anda berada dalam kondisi yang sangat lemah dan sering terdedah dalam persekitaran karsinogen. Keadaan ini akan membuat sel kanser menjadi sangat kuat sehingga tidak mampu untuk dimusnahkan oleh sistem imun.

Apricot seed akan bekerjasama dengan sistem imun dan membunuh sel-sel kanser secara langsung. Untuk pengetahuan anda pada Sel-sel kanser terdapat satu enzim yang dapat membuka “ikatan kimia” yang terpadu dalam B17 Apricot Seed yaitu cyanide. Maka cyanide akan di bebaskan dari ikatan kimianya yang terdapat dalam B17. Bila cyanide dibebaskan maka cyanide akan membunuh sel kanser. Secara lumrahnya sel yang sihat tidak terdapat enzim ini. Maka sebab itulah B17 tidak akan bekerja pada sel yang sihat. B17 hanya bertindak balas pada sel yang tidak normal dalam badan manusia termasuklah sel kanser, tumor, jerawat atau pun buasir.

Enzim yang terdapat dalam sel kenser dapat membuka kunci amigdalin maka terhasilah cyanide. Jika terdapat lebihan cyanide yang terhasil dari tindak balas metabolik badan yang berkanser dan cyanide tersebut memasuki aliran darah anda. Maka secara semulajadi akan dineutralkan oleh hati.

Hati (liver) berkerja dengan lebih kuat jika terdapat ada unsur toksin dalam badan anda. Sehingga anda dapat melihat kesan kerosakan hati akibat pembersihan toksin dalam badan. Tapi bukan kerosakan dari kanser. Maka jika tubuh kita terlalu banyak toksin dan tidak di keluarkan dari badan, besar kemungkinan kita bakal mengidap kanser hati pula.

Penyelidik-penyelidik di Imperial College London telah membuat ujikaji menggunakan cyanide untuk menghapuskan sel-sel kanser, hasil kajian, mereka mendapati cyanide atau apa-apa toksin yang berada di dalam darah dengan cepatnya dineutralkan oleh hati.

Amigdalin kadangkala dirujuk sebagai Vitamin B17 dan ditemui dalam nitriloside kaya dengan buah buahan dan tumbuh-tumbuhan. digunakan sebagai terapi utama, kecuali kepada mereka yang menjaga pemakanan yang baik, menjaga Ph tubuh dengan baik, tiada pencemaran toksin dalam badan. Telah digunakan untuk merawat penghidap-penghidap kanser dalam beberapa klinik di seluruh dunia.


For prevention, however, Dr Ernst T Krebs Jr., the biochemist who first produced laetrile (concentrated amygdalin) in the 1950s, recommended that if a person would eat ten to twelve apricot kernels a day for life, then barring Chernobyl, he is likely to be cancer free.

Pada permulaan ia abad ke-21 adalah dijangkakan bahawa satu dari lapan orang di UK akan mendapat kanser payudara dan satu dari empat orang lelaki akan mendapat barah prostat. Jika termasuk kanser yang berlainan jenis, dijangkakan tiada keluarga yang bebas dari penyakit kanser.

Oleh itu cadangan memakan 10 - 12 Apricot kernels setiap hari insyaallah seumur hidup anda terpelihara dari terkena penyakit kanser. Ini merupakan berita baik bagi mereka yang tercari-cari alternatif penjagaan diri. Nota: Apricot kernels harus dikunyah atau dihancurkan dan ditabur dalam makanan harian atau diblender bersama buah-buahan. Diamalkan sebanyak 5 hingga 6 kali sehari.

Infomasi tentang : Apricot Seed ( Organik bebas toksin )
1 Kali makan 15-20 Biji. Diambil 6 kali sehari Bagi Penyakit Kanser. Sebagai langkah pencegahan: 15-20 Biji 2 kali sehari. Pagi sebelum sarapan & Malam Sebelum tidur . Insyaallah anda tidak di hidapi Kanser SEUMUR HIDUP ANDA (Dengan Izin Allah).

Berat : 720 gm.
Quantiti : 1290 Biji ( Lebih Kurang )
1 Kali makan 15-20 Biji. Diambil 6 kali sehari Bagi Penyakit Kanser. Sebagai langkah pencegahan: 15-20 Biji 2 kali sehari. Pagi sebelum sarapan & Malam Sebelum tidur . Insyaallah anda tidak di hidapi Kanser SEUMUR HIDUP ANDA (Dengan Izin Allah).


Harga: Rm 130-00 1 paketInfomasi ini saya petik dari : World Without Cancer by G. Edward Griffin (American Media, California, 1974 and 1997). For testimonies of cancer sufferers treated with laetrile and nutrition therapy read Alive and Well (American Media, California, 1994) by Philip E Binzel, Jr., M.D. and see ‘Vitamin B17 therapy - does it work?’ See also ‘’Cancer Prevention - A Change In Our Diet’.

Antara klinik dan hospital yang
Mengggunakan Vitamin B17 Apricot Seed

The Fountain of Life Clinic , Gold Coast , Australia , The Kroiss Cancer Center , Austria Immuno Augmentative Therapy Center , Bahamas , Ozone Research Center , Havana , Cuba Center for Integrated , Vancouver , Kanada , HOC Center for Progressive Medicine , Kanada , Kelowna Naturopathic Clinic , Kelowna , Kanada , Brackendene Clinic , England , The Bristol Cancer Help Center , England , The Issels Cancer Treatment , England , Bio Med Klinik , Jerman , Klinik St Georg , Jerman , Optimum Health Centre , Hong Kong , United Cancer Research Institute , Hungary , The East Clinic , Ireland , Sant Orsola Malpighi Hospital , Bologna , Itali Holistic Keihoku Hospital , Tokyo ,Jepun , Oasis Hope of Hospital , Tiguana , Mexico , Hospital de Diagnostico , San Salvador , J. Buxalleu Font , Barcelona , Sepanyol ,. Las Mariposas Clinic , Malaga , Sepanyol , Spring of Life Therapeutic Cancer, Afrika Selatan .

cara membeli apricot
anda boleh membuat pembayaran melalui bank bank berikut

cimb_bank_logo.gif


Akaun CIMB
No Akaun:0601-0000836-20-0
Nama: KAMARUDDINmb2u_logo_r.gif

Akaun Maybank
No Akaun:156012136308
Nama: suhaila


Anda boleh menghantar sms/call kepada kami untuk mengesahkan pembayaran anda.
019-9194986

Contoh SMS:

Ali bin abu - No.5, Jalan mewah2, Taman Budiman, 25000 kuantan, pahang - - - 15/1/2008- 4.45 pm - RM120-oo maybank tampin-apricot


pesanan akan kami uruskan dalam masa 24 jam.penghantaran pos laju

1238959738.jpgSila Hubungi Kami jika terdapat sebarang soalan.
Terima kasih!


kamarudin 019-9194986
 
Last edited:
Sponsored Post

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
gem
Messages
11,718
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
good infooo
 
Sponsored Post

CG Sponsors
Top
Log in Register