BTC USD 38,602.4 Gold USD 1,799.36
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cecah RM26K - Bagaimana Saya Buat Duit Online Dengan Blog - Tutorial

ipinos

Active Member
Joined
Feb 10, 2014
Messages
1,555
Reaction score
30
Points
35
sebab klik link sendiri... tapi ni cerita 10tahun lepas...

dia ban forever dan ever... sekrang dah matang dan insaf... tapi still xboleh buka akaun
sekarang nak bukak adsense ketat sikit requirement dia..tak silap perlu ada blog yg ada consistent traffic.
 
Sponsored Post

zaki1984

Freshie
Joined
Jun 5, 2021
Messages
9
Reaction score
1
Points
8
aku mmg tak pernah rase adsense, minggu lepas aku dapat duit dari popcash. Dapatlah 10usd. popcash ni macam adsense. tapi tak semewah adsense. Ada pilihan terbaik selepas adsense?
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,451
Reaction score
251
Points
46
aku mmg tak pernah rase adsense, minggu lepas aku dapat duit dari popcash. Dapatlah 10usd. popcash ni macam adsense. tapi tak semewah adsense. Ada pilihan terbaik selepas adsense?
Kaki adsense tetap akan ckp adsense yg terbaik...

Cuma adsense boleh guna method baru - youtuber.

Dulu main adsense zaman bukan youtube pakai askar wataniah jek...klik2 hasil....:D
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,814
Reaction score
1,673
Points
596
Power boss saya respek ngan kejayaan boss
 

zaki1984

Freshie
Joined
Jun 5, 2021
Messages
9
Reaction score
1
Points
8
aku sekarang fokus traffic ...dah malas nak dapatkan adsense. sifir aku banyakkan database >Traffic>Duit.... kalau dapat adsense tapi rendah traffic payah juge.
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,451
Reaction score
251
Points
46
aku sekarang fokus traffic ...dah malas nak dapatkan adsense. sifir aku banyakkan database >Traffic>Duit.... kalau dapat adsense tapi rendah traffic payah juge.
Boleh kongsi method trafik apa bos fokus skrg? Syok trafik juga kalo meletup nie...

Market trafik bos local atau internazionale ya?

Maap bos banyak bertanya...sebab takut sesat jalan jek...:p
 

zaki1984

Freshie
Joined
Jun 5, 2021
Messages
9
Reaction score
1
Points
8
Mungkin pada orang aku sesat jalan... kalau salah tegur je aku...tak ada hal...takut keluar dari jalan yg lurus..hahah..aku dapat traffic dari fb page sendiri, whatsap group, ... kumpul nombor telefon customers...lagi banyak lagi bagus...
Kat blog aku up tips kesihatan aku share je kat whatsaap personal diaorang dan group whatsaap...insyaAllah ade je traffic...
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,451
Reaction score
251
Points
46
Mungkin pada orang aku sesat jalan... kalau salah tegur je aku...tak ada hal...takut keluar dari jalan yg lurus..hahah..aku dapat traffic dari fb page sendiri, whatsap group, ... kumpul nombor telefon customers...lagi banyak lagi bagus...
Kat blog aku up tips kesihatan aku share je kat whatsaap personal diaorang dan group whatsaap...insyaAllah ade je traffic...

Jalan lurus pon nak takut pelik juga nie....kita skrg jalan mengundur jek...nak kedepan pon takut nie...penakut vaksin laa katakan... :ROFLMAO:

Traffik FB & WA - fb gabung dengan wassap = dah boleh nampak penangan mamat penang punya kaw2 traffik tue...

Tips kesihatan? Jangan tipa mael totey kuat dah laa bos...tips putih gigi ker...tips pakai berus sugi ker...tips minum air madu ker...ada nampak sunnah sket.....:D

P/S: Siap main grup wassap..pasti byk jadi admin grup nie...trafik mengalir mesti air terjun punya pattern ni... :cool:
 

FAUZEY_FX

CG Top Poster Club
Joined
Nov 13, 2010
Messages
20,671
Reaction score
835
Points
171
mantap tu rm26K..TT pun lama x nmpk
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,451
Reaction score
251
Points
46
mantap tu rm26K..TT pun lama x nmpk
TT punya bang...26k punya hasil dengan blog...

Kita punya buat blog percuma sampah jek bang...hasil lepas ler bayar bil air letrik unifi moto kapcai pampers ibu dan anak dan terkini makan musing king 3 round....jadi laa bang....tak penah pk boleh kaya dengan blog percuma...boleh hidup pon jadi laa...:p
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register