To Sell Cd & dvd ilmiah TOP SELLING {KALAM ALLAH}

CG Sponsors




mimie813

Super Active Member
Joined
Nov 26, 2009
Messages
6,534
Reaction score
290
Points
81
salam sume....

ni ada lah cd2 dan dvd ilmiah tuk di dengar dan di tengok.....

yang boleh dijadikan panduan skit sebnyk dalam hidup.....

ada pelbagai jenis dan topic....

paling sesuai klu wat halwa telinga kat dalam kete......

klu nk order...boleh order ikut kod yang tertera kat bawah cd / dvd tu....

harga pun seperti yang tertera kat bawah cd/ dvd tu......

postage rm 5.00 untuk 1-5 keping.......


klu berminat ley PM saya mimie813 atau PM lutttfi

or sms jer

mimie813 -0125110813
lutttfi -0175333360


bayaran ley dibuat melalui akaun:

CIMB - 08140000275106

MAYBANK - 558453100783


dua-dua akaun atas nama HEPI MARKETING

sebarang pertanyaan boleh diajukan kat dalam thread nie....
yang baik hanya dari Allah....
dan sebaliknya dari kami (saya dan lutttfi)

:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

mimie813

Super Active Member
Joined
Nov 26, 2009
Messages
6,534
Reaction score
290
Points
81
TOP SELLING




CD Kalam Allah ni mengandungi pelbagai surah2 yang oleh digunakan sebagai perisai kejahatan dan gangguan mahluk halus...insyaAllah

Harga RM 13.00 :)paid :)cgrock

kod Kalam Allah CD A04

DALAM CD NIE ADA MANUAL(DOA2 YANG TERKANDUNG DALAM CD NIE) :cool:

_______________________________________________________________



CD Rasukan Kalam Allah 2 ni adalah kesinambungan dari cd Kalam Allah di atas...

Harga RM 13.00 :)paid :)cgrock
kod Kalam Allah CD A05

DALAM CD NIE ADA MANUAL(DOA2 YANG TERKANDUNG DALAM CD NIE) :cool:
 
Last edited:

mimie813

Super Active Member
Joined
Nov 26, 2009
Messages
6,534
Reaction score
290
Points
81


CD Khafiat Doa Agin Ahmar ni sesuai untuk pesakit2 angin ahmar....
dalam CD ni,ada surah2 dan doa2 yg perlu diamalkan oleh pesakit2 angin ahmar....diterangka oleh Ustaz Mohd Kazim Bin Elias

Harga RM 13.00

kod - Angin Ahmar CD A01
_______________________________________________________________________________



CD Amalan Ibu Menagndung ni sangat sesuai untuk ibu2 yang bakal melahirkan.....dalam cd ni terdapat petua dan amalan2 yang perlu dilakukan oleh seorang ibu yang mengandung untuk melahirkan insan yang berguna dan bertakwa

Harga RM 13.00

kod - Ibu Mengandung CD A02
_________________________________________________________________________________



CD Doa-Doa Mustajab ni mengandungi surah-surah yg perlu diamalkan untuk penerang hati,lupa,pelembut hati,marah,panas baran dan menghentikan tabiat jahat.....

Harga RM 13.00

Kod - CD Doa-Doa Mustajab CD A03
 
Last edited:

mimie813

Super Active Member
Joined
Nov 26, 2009
Messages
6,534
Reaction score
290
Points
81


DVD Tahsin As-Solah ni adalah penerangan tentang cara yang betul menunaikan Solat Jemaah oleh ustaz Ahmad Rozaini Abd.Rahman

Harga RM 18.00
kod DVD Tahsin 01
____________________________________________________



DVD Tahsin As-Solah ni adalah penerangan tentang cara yang betul mengambil wuduk oleh Ustaz Ahmad Rozaini Abd Rahman

Harga RM 18.00
kod DVD Tahsin 02
_________________________________________________________



DVD Tahsin As-Solah ni pula adalah penerangan berkenaan Masbuk & Muwafik oleh Ustaz Ahmad Rozaini Abd. Rahman

Harga RM 18.00
Kod DVD Tahsin 03
 
Last edited:

mimie813

Super Active Member
Joined
Nov 26, 2009
Messages
6,534
Reaction score
290
Points
81


DVD Tahsin As-Solah ini pula menerangkan tentang cara yang betul menunaikan solat ketika Musafir

Harga RM 18.00
Kod DVD Tahsin 04
_____________________________________________________

http://

CD ini adalah cd bahan bantuan pengajaran & Pengajian Al-Quran.Bacaan mengikut Waqaf & Ibtidak

Harga RM 13.00
Kod CD A06
______________________________________________________________



DVD ni ada 3 disc ..Bengkel Bacaan Tarannnum dan bacaan Al-Quran oleh Ustaz Tuan Hj.Radzi Kamarul Hailan(juri akademi Al-Quran)

Harga RM 21.00
kod DVD Tarannum
 
Last edited:

mimie813

Super Active Member
Joined
Nov 26, 2009
Messages
6,534
Reaction score
290
Points
81


Cd ini mengandungi doa-doa yang boleh diamalkan sebagai pendinding diri,keluarga,rumahtangga dah harta

Harga RM 13.00
Kod CD A07
___________________________________________________



Cd ini mengandungi doa-doa yang boleh diamalkan sebagai pendinding diri,keluarga,rumahtangga dah harta

Harga RM 13.00
Kod CD A08
 
Last edited:

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
http://

CD Kalam Allah ni mengandungi pelbagai surah2 yang oleh digunakan sebagai perisai kejahatan dan gangguan mahluk halus...insyaAllah

Harga RM 13.00

kod Kalam Allah CD A04

http://

CD Rasukan Kalam Allah 2 ni adalah kesinambungan dari cd Kalam Allah di atas...

Harga RM 13.00
kod Kalam Allah CD A05
nak cakap~
nie la plg hot~

cd nie pendinding utk mengelakkan diri dari kene gangguan bende2 halus nie~
:)paid:)paid:)paid
 

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
jomlah same2 kiter beribadah dengan cd audio~
 

asususer

Fun Poster
Joined
Dec 24, 2009
Messages
194
Reaction score
0
Points
10
rasukan kalam Allah??
erm, ape eh??
i mean, ayat Quran ke?
bleh share kandungan??
tajuk mmg menarik!!
 

mimie813

Super Active Member
Joined
Nov 26, 2009
Messages
6,534
Reaction score
290
Points
81
rasukan kalam Allah??
erm, ape eh??
i mean, ayat Quran ke?
bleh share kandungan??
tajuk mmg menarik!!
actually cd ni mengandungi surah2 dan doa2 yang kite boleh amalkan sebagai perisai kejahatan.......mmg top selling cd nie...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register