BTC USD 24,101.3 Gold USD 1,778.83
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Caterer diperlukan di Glenmarie. Untuk 80 orang

Giftments

Active Member
Messages
1,442
Joined
Jul 23, 2007
Messages
1,442
Reaction score
4
Points
25
Salam kwn2.

Ada sesiapa di sini boleh supply atau tau sesiapa yg boleh provide catering service untuk 80 orang, sila bgtau saya.

Saya perlukan lauk yang variasi termasuk ayam dan ikan, berserta aiskrim, buah-buahan dan air buah (mangga, tembikai, etc).

Event nak buat hari Jumaat (6th February 2009) utk ceramah pasal Konflik Palestin-Israel di office kami di Glenmarie pada pukul 10 pagi - 12.30 tengahari.

Harap dapat bagi jenis lauk dan hidangan yang anda dapat hidangkan berserta harga. Kalau ok, mungkin boleh consider order lagi. Office kami selalu buat majlis makan-makan. Setiap minggu ada makan-makan kecilan, hampir setiap bulan ada makan yg sederhana besar2. Setiap 3-4 bulan ada makan2 yg besar2. Setiap tahun ada makan2 yg amat besar..hehe

Terima kasih.

Nazree
 
Sponsored Post

mrjuice

Fun Poster
Messages
369
Joined
Aug 11, 2008
Messages
369
Reaction score
0
Points
10
Thanks kak :) tapi Mattop ni area shah alam or glenmarie ke?

Kalau ada org lain yg boleh supply, boleh juga bagitau.

cuba contact 0123920610 jeff ube catering ..klu time tu die xde function le..di jamin sedap :D:D
 

mattop

Legendary Member
gem
Messages
12,396
Paid Membership
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
ahaks...

mattop mari....heheh..hehhe...
amik lah bariani.... :D:D:D
 

notrexdame

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
76,139
Paid Membership
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
cepat2..mari2 order beryani mattop


p/s:komisyenolll....kekekekee
 

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Mattop boleh buat delivery...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register