BTC USD 42,106.5 Gold USD 1,777.22
Time now: Jun 1, 12:00 AM
Joined
Jan 2, 2021
Messages
5
Reaction score
2
Points
43
Haiii.. jangan buang atau tinggalkan catalytic converter korang di kedai ekzos.. bende boleh jual..
Kalau kedai offer trade in jangan ambil sebab taukey kedai nk murah sgt. Tak berbaloi... Sy boleh beli dgn harga berpatutan mengikut model.
Sebarang pertanyaan boleh
Whatsapp atau call di talian
01117530157 (amir)
 

Attachments

  • IMG_20210102_041819.jpg
    IMG_20210102_041819.jpg
    684.1 KB · Views: 14
Sponsored Post

playermmc

Active+ Member
Joined
Sep 23, 2009
Messages
2,720
Reaction score
28
Points
40
ada emas kt afrika lama dah buat
 
Joined
Jan 2, 2021
Messages
5
Reaction score
2
Points
43
Ada emas/platinum ka dlm tu?
Kandungan akan berbeza-beza bergantung kepada model kenderaan, tetapi secara purata berat seramik adalah kira-kira hanya kurang dari 1 kg, dan kandungan logam berharga adalah antara 0,2% dan 0,5%. Sebagai contoh, jumlah platinum dalam penukar catlaytic adalah sekitar 5 gram, untuk satu standard. Jumlah logam dalam catalytic converter berbeza-beza bergantung pada rujukan...
 
Joined
Jan 2, 2021
Messages
5
Reaction score
2
Points
43
Jika catalytic converter dah rosak ataupun tersumbat kereta akan kurang pick up.. penyelesaian nya tukar jenis aftermarket highflow catcon.. yg asal boleh jual dgn saya..contoh utk accord sda 2004 harga sekitar rm1000... Kdai ekzos biase offer 300 je
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register