Carousell review, complaints, comments @ CG

CG Sponsors




imlo151

Fun Poster
Joined
Feb 26, 2011
Messages
709
Reaction score
2
Points
15
byk kali deal..smua pngalaman baik. tp sekali pernah kena scam dgn seller used game ps4 nama kat carousell deabgadjet...

nama akaun bank CIMB DE AB ENTERPRISE GADJET 8008316300

so hati2 pasni kalau ada akaun ni nk deal dgn geng2 semua.
 
Sponsored Post

mdfahmi69

Fun Poster
Joined
Apr 9, 2013
Messages
600
Reaction score
31
Points
20
pada ak jauh bgus carousell nie.br lepas jual brg,hrga dpt lgi baloi.mmg rekemen sgt
 

Intan Fatini

Freshie
Joined
May 1, 2018
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
pada ak jauh bgus carousell nie.br lepas jual brg,hrga dpt lgi baloi.mmg rekemen sgt
u ada perasan tak masa ambil utk list item kat carousell dah jadi pantas? Dari 30 hingga hanya tiga saat shj.
 
Last edited:

Audrey

Freshie
Joined
Nov 2, 2018
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
pada ak jauh bgus carousell nie.br lepas jual brg,hrga dpt lgi baloi.mmg rekemen sgt
kalau sesiapa nak beli brg terpakai online, i rekomen u beli kat carousell...brg kat sana bkn shj murah, kualitinya juga baik...Carousell ada lagi feature in-app chat, u blh chat direct dgn seller utk tanya sebrg info ttg brg...
 

pak andak

Banned
Joined
Nov 19, 2018
Messages
386
Reaction score
52
Points
20
kalau sesiapa nak beli brg terpakai online, i rekomen u beli kat carousell...brg kat sana bkn shj murah, kualitinya juga baik...Carousell ada lagi feature in-app chat, u blh chat direct dgn seller utk tanya sebrg info ttg brg...
mudah juga boleh chat dengan seller
mudah juga siap ada reminder jika seller diragui
 

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
41,980
Reaction score
1,568
Points
201
Baru jer register.

Laku gak beberapa CD yang tersimpan.

Harap ada yang beli barangan lain cam madu.
 

dan50

Super Active Member
Joined
Aug 22, 2010
Messages
6,403
Reaction score
97
Points
70
lepas sign up carousell aku tk penah beli kat mudah dah haha
 

Cameron_chu

Freshie
Joined
Mar 1, 2013
Messages
16
Reaction score
1
Points
8
I personally lagi suka Carousell sbb dia punya layout lagi senang nak hadam... Tak kira web or apps..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register