Carousell review, complaints, comments @ CG

CG Sponsors




matabulat

Active+ Member
Joined
Oct 18, 2016
Messages
2,625
Reaction score
716
Points
81
Kongsi sedikit pengalaman anda shopping atau selling barang secondhand disini...:)
 
Sponsored Post

tuanhokage

Banned
Joined
Mar 12, 2016
Messages
799
Reaction score
8
Points
15
dari segi kepercayaan mcm mne bro?perlindungan hak pengguna?
jika barang mahal better cod,kecuali dah kenal buyer,kat mudah byk scammer dr nigeria,aritu dah kena,tapi nasib baik sempat google,tgk2 byk kes,dia mintak no acc,nama penuh,emel,nnt dpt emel payment in progress,dia mintak kita scan atau bg resit courier baru payment lpas masuk bank kita,janganlah korang percaya
 

matabulat

Active+ Member
Joined
Oct 18, 2016
Messages
2,625
Reaction score
716
Points
81
bahaya betul.klu kna tipu brg tak ori boleh sakit jiwa...
 

Sniper

Super Moderator
Staff member
Joined
Feb 26, 2006
Messages
5,732
Reaction score
356
Points
86
Better buka thread spesifik pada satu2 website

thread dah diedit hrp maklum
 

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
279
Points
131
Setakat ni jual tak pernah beli lagi
jual used game
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
279,456
Reaction score
11,363
Points
2,376
Carousell ni macam Lazada & the gang jugak ek
Boleh survey2 dulu tengok
 

matabulat

Active+ Member
Joined
Oct 18, 2016
Messages
2,625
Reaction score
716
Points
81
Carousell ni macam Lazada & the gang jugak ek
Boleh survey2 dulu tengok
survey boleh..seelokny kalau nk beli barang yg mahal2 elok2 la cod..byk org menipu kt carousell ni...org jual khidmat sugar mummy pn ada kt carousell ni.
 

dan50

Super Active Member
Joined
Aug 22, 2010
Messages
6,454
Reaction score
111
Points
73
sejak guna carousel takmau layan mudah dh,mostly yg aku beli mmg trusted,senang dr mudah sbb tau brg tu available n boleh offer harga
 
Sponsored Post
Top
Log in Register