BTC USD 57,286.6 Gold USD 1,777.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Carigold tetap menjadi Forum No 1.." tak kisah ler mereka nak kata apa sekalipun"

GT

CG Top Poster Club
Messages
38,557
Paid Membership
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Carigold tetap menjadi Forum No 1.." tak kisah ler mereka nak kata apa sekalipun"

Aku akan sentiasa menyokong CG....:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Messages
38,557
Paid Membership
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
TQ bro... sekarang banyak isu2 hangat yang mencemarkan nama baik forum ini. So kita kena memberi sokongan yang padu kepada pihak Admin untuk menguruskan forum ini dengan sebaik-baik mungkin...
 

haudli

CG Top Poster Club
Messages
47,314
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
TQ bro... sekarang banyak isu2 hangat yang mencemarkan nama baik forum ini. So kita kena memberi sokongan yang padu kepada pihak Admin untuk menguruskan forum ini dengan sebaik-baik mungkin...

bro,aku kurang jelas ngan masalh ni,ader link kat mmane2 forum ke pasal org burukkan CG nih,,>>??
 

GT

CG Top Poster Club
Messages
38,557
Paid Membership
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123

haudli

CG Top Poster Club
Messages
47,314
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
Tak ada...>:)>:)>:)

walau apepun CG tetap di hati dan aku percaya pihak pengurusan kat cg yg sekarang ni adalah yg terbaik..:)paid:)paid:)cgrock
 

abu85

CG Top Poster Club
Messages
30,147
Paid Membership
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
453
Points
131
hmmm aku teringin nak beli baju cop carigold.. la..
 

erDrAg00n

Moderator
Messages
13,729
Joined
Dec 22, 2007
Messages
13,729
Reaction score
5
Points
120
apa ni GT n Pokdin...
1st page je korang da posting abis...
xdapat r naga nak post kata2 semangat naga...
huhuhu...
pada naga...
Carigold is the best community...
law Carigold ni adalah Parti Politik, ianya parti politik naga untuk dulu, kini dan selamanya (xde unsur apa2 k)
law Carigold adalah sebuah bangunan perniagaan, ianya akan tetap naga kunjung walaupun dah usang...
carigold tetap dihatiku...
 

GT

CG Top Poster Club
Messages
38,557
Paid Membership
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Biasalah.. thread chit chat...:eek:
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register