BTC USD 42,519.4 Gold USD 1,776.49
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Carigold Seller - Mari Kongsi Info

helmi maryam

Active+ Member
Joined
Mar 6, 2012
Messages
3,411
Reaction score
16
Points
25
kena rajin komen kt thread agar org nmpk dan kenal..baru org nk teringin nk tgk thread bisnes/sale kita....kikiki
 
Sponsored Post

xantiang

Active Member
Joined
Jan 24, 2014
Messages
1,754
Reaction score
38
Points
30
kena rajin komen kt thread agar org nmpk dan kenal..baru org nk teringin nk tgk thread bisnes/sale kita....kikiki

Tapi kalau komen merapu / tak berkualiti takut orang menyampah pulak nanti. Tiada kena mengena dgn yg hidup atau mati :))
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
52,008
Reaction score
1,722
Points
596
Tapi kalau komen merapu / tak berkualiti takut orang menyampah pulak nanti. Tiada kena mengena dgn yg hidup atau mati :))

merapu leh jangan menyinggung sensitiviti warga carigold

apapun carigold memang best sangat sangat buat biz

Bila ada geng carigold mesej ka nak sembang layan ja cam member

Ada warga carigold leh jadi member kita kat luar sana

Saya dah jumpa ramai orang kat luar dengan geng carigold

Disamping biz juga merapatkan silaturrahim juga bagi besarkan networking dan peluang buat duit skali
 

blankoguy85

Super Active Member
Joined
Dec 14, 2011
Messages
7,580
Reaction score
66
Points
80
merapu leh jangan menyinggung sensitiviti warga carigold

apapun carigold memang best sangat sangat buat biz

Bila ada geng carigold mesej ka nak sembang layan ja cam member

Ada warga carigold leh jadi member kita kat luar sana

Saya dah jumpa ramai orang kat luar dengan geng carigold

Disamping biz juga merapatkan silaturrahim juga bagi besarkan networking dan peluang buat duit skali



betol kata bang daus tu..
keep it up... :)cgrock
 

helmi maryam

Active+ Member
Joined
Mar 6, 2012
Messages
3,411
Reaction score
16
Points
25
Tapi kalau komen merapu / tak berkualiti takut orang menyampah pulak nanti. Tiada kena mengena dgn yg hidup atau mati :))

kena komen ikut tajuk/fakta...jgn lari tajuk nnti jd bahan plk :)paid
 

helmi maryam

Active+ Member
Joined
Mar 6, 2012
Messages
3,411
Reaction score
16
Points
25
Tak semua org boleh ikut komitmen mcm daus. Hampir tiap thread die ade komen. Kat politik je jrg jumpa :D

abam daus steady...ada jer komen dia kt mana2 thread...politik dia xminat kot hehehe
 

xantiang

Active Member
Joined
Jan 24, 2014
Messages
1,754
Reaction score
38
Points
30
abam daus steady...ada jer komen dia kt mana2 thread...politik dia xminat kot hehehe

Langkah berjaga jugak tu. Biasa org niaga ni tak nak tunjuk sangat die cenderung arah mana. Yg penting ade sales.cuatomer tu Biru hijau merah die tak ambik pusing :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register