CariGold new forum board 2019

CG Sponsors




Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,214
Reaction score
1,853
Points
101
Berkaitan message
Saya tak dapat delete certain mesej dalam inbox macam versi lama
Macam kena delete semua conversation sekali
Atau saya ada terlepas pandang cara nya
Mohon pencerahan tuan @Dann
Ye betul, kita boleh Leave conversation saja. Saya ada terfikir tentang ini sblm ini dan terus terlupa. Bagi masa dlm seminggu utk develop something useful. Thx for reminding me of this one.
 
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
276,852
Reaction score
11,171
Points
2,376
Ye betul, kita boleh Leave conversation saja. Saya ada terfikir tentang ini sblm ini dan terus terlupa. Bagi masa dlm seminggu utk develop something useful. Thx for reminding me of this one.
Bukan apa tuan @Dann
Inbox Platinum Member memang dah besar
Cuma kita nak simpan yang betul² penting je la kan 😁
Sama² dan terima kasih atas maklumbalas segera tuan👏
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,214
Reaction score
1,853
Points
101
Bukan apa tuan @Dann
Inbox Platinum Member memang dah besar
Cuma kita nak simpan yang betul² penting je la kan 😁
Sama² dan terima kasih atas maklumbalas segera tuan
PM Inbox bukan lagi satu privilege yg ditawarkan dlm Upgraded Account skrg. Buat masa skrg, kita offer unlimited messages pada semua ahli.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
276,852
Reaction score
11,171
Points
2,376
PM Inbox bukan lagi satu privilege yg ditawarkan dlm Upgraded Account skrg. Buat masa skrg, kita offer unlimited messages pada semua ahli.
Ok baiklah
Yang penting dapat delete selection message dulu tuan @Dann 😁
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
276,852
Reaction score
11,171
Points
2,376
Tuan @Dann
Kita dah tak boleh nampak ke sekarang sapa yang follow kita
Hanya nampak yang kita follow je ke
 

hj_maikel

CG Top Poster Club
Joined
May 19, 2010
Messages
29,599
Reaction score
2,228
Points
191
Just delete message post yg drafted dlm editor box tu. Jangan click ke mana mana dulu dalam lingkungan 30 saat dan refresh page, mesej tu akan hilang.




Tak mungkin berlaku unless kita tak perasan yg kita dah notified before. Utk double check whether kita dah turn on notification, tick semua setting di ruangan "Receive a notification when someone…" di page account preference.
Owhh kena tunggu 30saat rupanya.. patutlah saya buat tak jdi.. delete terus refresh tk smpai 5 saat... 🤭

ok noted..
 

hj_maikel

CG Top Poster Club
Joined
May 19, 2010
Messages
29,599
Reaction score
2,228
Points
191
Tuan Haji @hj_maikel
Berkaitan notification tu
Saya ada perasan
Kadang² notification tu lambat keluar
Bila kita dah tengok dulu kat CG
Baru dapat noti loceng
Tapi bila kita klik loceng tu
Tak pergi ke mana² posting yg dapat reaction/reply

Berkaitan message
Saya tak dapat delete certain mesej dalam inbox macam versi lama
Macam kena delete semua conversation sekali
Atau saya ada terlepas pandang cara nya
Mohon pencerahan tuan @Dann
iye benar, kena double check noti tu..
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
276,852
Reaction score
11,171
Points
2,376
Sponsored Post
Top
Log in Register