CariGold new forum board 2019

CG Sponsors




TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
268,726
Reaction score
9,659
Points
2,226
toi no..? ingatkan mata ceq ni silau..
maklum la..rabun dekat ...kiki

harap admin bleh pecerahkan skit rona ungu
kasi adun ungu+pink skit.....baru nampak cerah skit kot.. :LOL::)cgrock
Mgkn pihak CG Tuan @Dann boleh atasi masalah ni
Tgk kesesuaian kaler utk ID CGLS bila pakai Dark Theme 😁
 
Sponsored Post

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,845
Reaction score
8,256
Points
716
Kaler pepel dh sinonim dgn CGLS
Rugi lak kalau tukar kaler 😣
Ejas kt dark theme je la kot nanti 😅
ceq lani deret pakai Dark Theme plak..
nak tatap carigold lama2 kan ka...
ceq ni jenis mata silau tak takleh tatap monitor terang2 sgt...
gelap2 lagu ni..cun dah...
tu lah...dok kelebek nick² ...pun silau jgk colornya....huhu
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
268,726
Reaction score
9,659
Points
2,226
ceq lani deret pakai Dark Theme plak..
nak tatap carigold lama2 kan ka...
ceq ni jenis mata silau tak takleh tatap monitor terang2 sgt...
gelap2 lagu ni..cun dah...
tu lah...dok kelebek nick² ...pun silau jgk colornya....huhu
Ceq pn best lak rasa pakai Dark Theme
X sakit mata
Tadak la silau bila duk tmpt kurg cerah
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,845
Reaction score
8,256
Points
716
Ceq pn best lak rasa pakai Dark Theme
X sakit mata
Tadak la silau bila duk tmpt kurg cerah
lani tgh hari rembang pun ceq pakai dark theme...selesa je... :)cgrock
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
268,726
Reaction score
9,659
Points
2,226

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,182
Reaction score
1,816
Points
101
bila saya reply begini;

[/URL]

result keluar;



dan bila lebih empat sign dollar, ianya kosong ..



tak taula ianya penting atau tidak, tapi saya perasan masa posting di satu topik tadi .. hanya nak highlight, jika tidak penting boleh diabaikan :)

terima kasih bos
Indeed ada small bug. Thx for lodge, kita akan cuba cari work around. Buat masa ni cuba elak penggunaan nilai currency tu 3 kali repeatedly.



salam masta...
lani ceq cukup kenan dgn "DARK THEME" ..
tapi kan..ada sikit issue..

iaitu ...nick kaler ungu ni...
warna dia mcm silau2 ... tak jelas
ceq sampai pedo² dok eja ...sapakah namanya...

ker..monitor ceq ni problem...??

View attachment 215613
Noted. KIta akan fix di Dark Mode dan update sini. Thx.
 

Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
15,680
Reaction score
2,930
Points
236
Salam @Dann .. bos, tahniah CG Team atas fungsi Telegram baru tadi, saya pun guna Telegram tapi memang jarang daripada Whatsapp .. nak tahu apa kelebihannya? saya / fellow member dapat makluman jika ada topik / reply dan sebagainya?

:unsure:
 

Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
15,680
Reaction score
2,930
Points
236
lagi satu team, sejak topik 5G saya dipindahkan dari Internet World ke Networks & Broadband, tidak dapat saya kemaskini reply baru .. jadi tertangguh di reply yang ke 52 sebab tiada butang Mark As Update, xder pun takperla, malas jugak saya nak tekan2 :D ..

 
Sponsored Post
Top
Log in Register