CariGold new forum board 2019

CG Sponsors




Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
265,028
Reaction score
8,923
Points
2,226
IMG_20191207_101934.jpg


Tiada prefix utk Terengganu dlm subforum Soccer Local boss @Dann
Hanya ada JDT je​
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,099
Reaction score
1,638
Points
101
View attachment 212118

Tiada prefix utk Terengganu dlm subforum Soccer Local boss @Dann
Hanya ada JDT je​
Sebenarnya prefix tu hanya percubaan saja. Asalnya kita suka dgn kaedah prefix utk setiap pasukan ni cuma nampaknya ia tak mungkin sgt diperlukan memandangkan trend forumer suka discuss semua game dan membincangkan semua isu utk satu pasukan dlm satu thread dan - menjadikan hanya kurang dari 5 thread yang akan di prefix kan - tidak berbaloi. Melainkan forumer bersedia utk ubah trend dan akan hasilkan lebih byk perbincangan dan isu dlm thread yg berlainan.

Apa pun kita masih buka sebarang cadangan utk cari kaedah yg terbaik sesuai dgn cara forumer CG.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
265,028
Reaction score
8,923
Points
2,226
Sebenarnya prefix tu hanya percubaan saja. Asalnya kita suka dgn kaedah prefix utk setiap pasukan ni cuma nampaknya ia tak mungkin sgt diperlukan memandangkan trend forumer suka discuss semua game dan membincangkan semua isu utk satu pasukan dlm satu thread dan - menjadikan hanya kurang dari 5 thread yang akan di prefix kan - tidak berbaloi. Melainkan forumer bersedia utk ubah trend dan akan hasilkan lebih byk perbincangan dan isu dlm thread yg berlainan.

Apa pun kita masih buka sebarang cadangan utk cari kaedah yg terbaik sesuai dgn cara forumer CG.
Trend dari dulu sampai sekarang nampaknya gitu la boss @Dann kalau section Soccer ni
 

peja510

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2009
Messages
7,875
Reaction score
40
Points
80
Salam CG

Saya je ke rasa camtu. Sbb compare dgn sblm ni, yg ni rasa xbest dah. Mcm sedikit pening dan berterabur. Dah xde 100 post per page kat bahagian setting. So xpyk nak next² byk kali

Dan blh kata dlu hari² layan CG. Tp skrang smgu skali pun blm tentu
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,221
Reaction score
2,003
Points
141
Wassalam...aku guna ok je...

Rasanya lebih teratur dan kemas...
Siap dgn mobile responsive lg.....

Mungkin boss belum biasa lg kot?

Kalau ada apa2 feature yg takde tu, mungkin admin terlepas pandang la tu kot...

Aku pun kdg2 perasan ada feature yg takda...
Tp aku terus post dkt thread ni....so admin pun terus ambil tindakan dan develop feature tu....
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
40,555
Reaction score
910
Points
161
ade part yg byk improve... searching... last seen post.. find thread... tp dari segi view agak kurang "mesra mata"... ntahlah... maybe nak kene bersara dari CG kot...
 

rsat

Fun Poster
Joined
Aug 4, 2011
Messages
854
Reaction score
68
Points
30
Sorry tak explore sgt...tapi rasanya ok kot..janji avatar boleh animate.. :D
 

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,022
Reaction score
66
Points
70
ade part yg byk improve... searching... last seen post.. find thread... tp dari segi view agak kurang "mesra mata"... ntahlah... maybe nak kene bersara dari CG kot...
sama la
rasa version sebelum ni yang terbaik

sedap utk mata
user friendly sikit

anyhow..masih tengah cuba biasakan

cuma mmg dah jarang buka mcm sebelum2 ni
 

mrvx

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
9,827
Reaction score
463
Points
81
cuma tak mesra android
 
Sponsored Post
Top
Log in Register