CariGold new forum board 2019

Recommended Brokers


TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
261,179
Reaction score
8,812
Points
2,226
Advisable terutamanya pada semua active TS supaya dpt kerap menggunakan spoiler jika thread tu bersifat kronologi yg terlalu panjang. So readers ada experience yg lebih baik utk membaca tajuk updates dan reveal contents di dlmnya. Thx.
Ok maklum Tuan @Dann
Baru paham noti baru ni
 
Sponsored Post

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,006
Reaction score
1,904
Points
141
hi admin....saya duk main CG tadi,,, tiba2 terkeluar benda ni....

tak tahu masalah komputer atau masalah website CG....

tapi selama ni saya guna internet, tak pernah pun keluar benda ni....
so saya rasa BUKAN masalah komputer ....



delete1.png
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
261,179
Reaction score
8,812
Points
2,226
hi admin....saya duk main CG tadi,,, tiba2 terkeluar benda ni....

tak tahu masalah komputer atau masalah website CG....

tapi selama ni saya guna internet, tak pernah pun keluar benda ni....
so saya rasa BUKAN masalah komputer ....



View attachment 211810
Tak pernah lagi kena gini setakat layan CG
Harap tuan @Dann take note
 

Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
10,190
Reaction score
2,101
Points
226
hi admin....saya duk main CG tadi,,, tiba2 terkeluar benda ni....
tak tahu masalah komputer atau masalah website CG....
tapi selama ni saya guna internet, tak pernah pun keluar benda ni....
so saya rasa BUKAN masalah komputer ....
isu Chrome detect bug dalam code CG board, rasa takder lagi .. hujung minggu rasa macam CG kekok sikit nak loading beberapa minit, mungkin back-end ada testing sesuatu :)

pautan berkenaan https://carigold.com/forum/whats-new/post/219437
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,076
Reaction score
1,623
Points
101
hi admin....saya duk main CG tadi,,, tiba2 terkeluar benda ni....

tak tahu masalah komputer atau masalah website CG....

tapi selama ni saya guna internet, tak pernah pun keluar benda ni....
so saya rasa BUKAN masalah komputer ....



View attachment 211810
1) Terjumpa once? Then sambung browsing tak jumpa lagi?
2) Ada done changes on redirection awal pagi, most probably ada relation. Just ignore..But kalau terjumpa lagi, tolong post sini sekali lagi.

Thx.
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,006
Reaction score
1,904
Points
141
1) Terjumpa once? Then sambung browsing tak jumpa lagi?
2) Ada done changes on redirection awal pagi, most probably ada relation. Just ignore..But kalau terjumpa lagi, tolong post sini sekali lagi.

Thx.


ya....sekali tu je...then dah tak keluar dah...sampai sekarang takda...

thanks admin
 

Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
10,190
Reaction score
2,101
Points
226
Admin / SuperMod / Mod ..

saya tak boleh post artikel di forum Android .. ianya tanya "Prefix"? tapi forum sana takder pilihan prefix .. tolong saya sikit :)



 
Last edited:

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
261,179
Reaction score
8,812
Points
2,226
Boss @Dann
Subforum Sport dah tak boleh update post ye sekarang
Sebelum ni boleh
 
Sponsored Post
Top
Log in Register