CariGold new forum board 2019

Recommended Brokers


TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
261,597
Reaction score
8,827
Points
2,226
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
261,597
Reaction score
8,827
Points
2,226
Dan Fyi, Facebook post saja boleh embed mcm gambar atas tu. Link yg @TXT ini actually link FB story - still boleh embed tetapi small embed saja.
Ooo begitu
Thanks boss @Dann atas maklumbalas ni :D
 

Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
10,347
Reaction score
2,113
Points
226
bagus kemaskini forum board baru2 ni .. tahniah dan terima kasih Admin dan CG backbone team

contoh seperti dibawah, sebagai TS adakah sepatutnya bila saya klik UPDATE#5 ianya akan re-direct kepada post tersebut?

katakan seseorang TS tidak aktif seminggu dan kembali untuk UPDATE post pertama, nak cari page by page ada kesukaran sedikit :unsure:

TQ Admin

 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,036
Reaction score
1,928
Points
141
bagus kemaskini forum board baru2 ni .. tahniah dan terima kasih Admin dan CG backbone team

contoh seperti dibawah, sebagai TS adakah sepatutnya bila saya klik UPDATE#5 ianya akan re-direct kepada post tersebut?

katakan seseorang TS tidak aktif seminggu dan kembali untuk UPDATE post pertama, nak cari page by page ada kesukaran sedikit :unsure:

TQ Admin

Thorbaik......
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,077
Reaction score
1,624
Points
101
@Xploit Machine Good question. Just klik pada quoted post untuk ke sesuatu original post.

quoted.gif




Faktor kita tak jadikan css button ini sbg redirection link ialah sebab ia juga berperanan sbg spoiler (click to hide/reveal) yg mana fungsinya adalah berbeza.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
261,597
Reaction score
8,827
Points
2,226
@Xploit Machine Good question. Just klik pada quoted post untuk ke sesuatu original post.

View attachment 211467



Faktor kita tak jadikan css button ini sbg redirection link ialah sebab ia juga berperanan sbg spoiler (click to hide/reveal) yg mana fungsinya adalah berbeza.
Tuan @Dann
Apa maksud info terbaru dari CG pasal TT ni
Kurang jelas
Tak nampak lagi macam mana nak pakai
 

Xploit Machine

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
10,347
Reaction score
2,113
Points
226
malas nak kemaskini tered2 lama saya, banyak sangat :D
topik2 baru saya akan buat :)

dengan fungsi "dalam kotak merah" bawah, topik depan nampak kemas dan dapat kurangkan "page loading time" :cool::)cgrock



 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,077
Reaction score
1,624
Points
101
Advisable terutamanya pada semua active TS supaya dpt kerap menggunakan spoiler jika thread tu bersifat kronologi yg terlalu panjang. So readers ada experience yg lebih baik utk membaca tajuk updates dan reveal contents di dlmnya. Thx.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register