CariGold new forum board 2019

Recommended Brokers


syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
8,904
Reaction score
1,867
Points
141
tuan @Dann ,,tadi cuba create new thread bahagian Santai....

tapi dapat error..


Oops! We ran into some problems.
The minimum number of prefixes requirement for this forum (1) has not been met.



editted:

sorry...dah boleh dah.......rupanya saya tak select samaada INFO atau Santai atau Others...

sorry....error message dia agak mengelirukan...jadi tak faham...

sorry tuan admin
 
Last edited:
Sponsored Post

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,060
Reaction score
1,616
Points
101
tuan @Dann ,,tadi cuba create new thread bahagian Santai....

tapi dapat error..


Oops! We ran into some problems.
The minimum number of prefixes requirement for this forum (1) has not been met.



editted:

sorry...dah boleh dah.......rupanya saya tak select samaada INFO atau Santai atau Others...

sorry....error message dia agak mengelirukan...jadi tak faham...

sorry tuan admin

@syamsoulcc No, mmg ada restriction baru yg kita tak aware. Thanks to you lodging report (y). Sedang cuba sesuatu yg baru tapi kesilapan saya tak 100% verify. Syamsoul, keep report macam ni immediately. Kita sgt appreciate dgn repot teknikal seperti ni.

Btw, @syamsoulcc format file yg request hari tu ok tak?
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
260,001
Reaction score
8,751
Points
2,226
Salam Tuan @Dann
Sekarang link FB dah tak nampak pulak
Sebelum ni elok je keluar
Kalau link dari Twitter or website boleh keluar

IMG_20191116_103307.jpg
 
Sponsored Post
Top
Log in Register