CariGold new forum board 2019

CG Sponsors




syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,533
Reaction score
2,138
Points
151
tuan @Dann ,,tadi cuba create new thread bahagian Santai....

tapi dapat error..


Oops! We ran into some problems.
The minimum number of prefixes requirement for this forum (1) has not been met.



editted:

sorry...dah boleh dah.......rupanya saya tak select samaada INFO atau Santai atau Others...

sorry....error message dia agak mengelirukan...jadi tak faham...

sorry tuan admin
 
Last edited:
Sponsored Post

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,225
Reaction score
1,860
Points
101
tuan @Dann ,,tadi cuba create new thread bahagian Santai....

tapi dapat error..


Oops! We ran into some problems.
The minimum number of prefixes requirement for this forum (1) has not been met.



editted:

sorry...dah boleh dah.......rupanya saya tak select samaada INFO atau Santai atau Others...

sorry....error message dia agak mengelirukan...jadi tak faham...

sorry tuan admin

@syamsoulcc No, mmg ada restriction baru yg kita tak aware. Thanks to you lodging report (y). Sedang cuba sesuatu yg baru tapi kesilapan saya tak 100% verify. Syamsoul, keep report macam ni immediately. Kita sgt appreciate dgn repot teknikal seperti ni.

Btw, @syamsoulcc format file yg request hari tu ok tak?
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
280,690
Reaction score
11,453
Points
2,376
Salam Tuan @Dann
Sekarang link FB dah tak nampak pulak
Sebelum ni elok je keluar
Kalau link dari Twitter or website boleh keluar

IMG_20191116_103307.jpg
 

302

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2009
Messages
10,841
Reaction score
65
Points
125
ape beza default, fixed & fluid?
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,225
Reaction score
1,860
Points
101
Salam Tuan @Dann
Sekarang link FB dah tak nampak pulak
Sebelum ni elok je keluar
Kalau link dari Twitter or website boleh keluar
Most probably FB ada buat changes pada script dia. KIta akan cuba fix, tgk apa workaround yg possible.

Ada contoh posting lain yg working dgn FB tak?




ape beza default, fixed & fluid?
Fixed

FIXED.jpg


Fluid

FLUID.jpg


Default - Currently CG set ke Light Fluid.


* Hanya boleh dibandingkan menggunakan wide view screen. Tiada beza kalau view via mobile atau laptop screen kurang dari 13".
 
  • Like
Reactions: 302

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
280,690
Reaction score
11,453
Points
2,376
Most probably FB ada buat changes pada script dia. KIta akan cuba fix, tgk apa workaround yg possible.

Ada contoh posting lain yg working dgn FB tak?






Fixed

View attachment 210916


Fluid

View attachment 210917


Default - Currently CG set ke Light Fluid.


* Hanya boleh dibandingkan menggunakan wide view screen. Tiada beza kalau view via mobile atau laptop screen kurang dari 13".
Setakat ni takde lagi yg working tuan @Dann
 
Sponsored Post
Top
Log in Register