CariGold new forum board 2019

CG Sponsors




TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
276,301
Reaction score
11,095
Points
2,376
great.

fungsi ignore skang dh btmbah baik. bkn shj posting xnmpak, thread yg dbukak pun xnmpak

suka ak nk mggalakkan korang ignore id yg selalu hina islam kt cg ni. tq
Bila makin ramai user CG gunakan fungsi ignore ni
Secara tak langsung posting atau thread yang ganggu keharmonian CG akan berkurang
Lama² hilang la dari CG
 
Sponsored Post

acHnuLL aDnan

Active+ Member
Joined
Oct 9, 2008
Messages
4,857
Reaction score
13
Points
35
Bila makin ramai user CG gunakan fungsi ignore ni
Secara tak langsung posting atau thread yang ganggu keharmonian CG akan berkurang
Lama² hilang la dari CG
yang ni mmg bagus
 

felix

Active+ Member
Joined
Mar 9, 2006
Messages
3,170
Reaction score
7
Points
25
salam nak tanya cmne nak PM...still xjumpe ke mmg dah xde..tqvm
 

jaih

Super Active Member
Joined
Jan 14, 2006
Messages
9,645
Reaction score
283
Points
91
camna nak ubah tulisan kaler merah nih... agak sakit mata.. .ker aku yg tak jumpa setting nih
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,214
Reaction score
1,853
Points
101
great.

fungsi ignore skang dh btmbah baik. bkn shj posting xnmpak, thread yg dbukak pun xnmpak

suka ak nk mggalakkan korang ignore id yg selalu hina islam kt cg ni. tq
Kalau rajin boleh buka satu thread tutorial dlm section ni utk expose function
salam nak tanya cmne nak PM...still xjumpe ke mmg dah xde..tqvm

PM = Conversation


camna nak ubah tulisan kaler merah nih... agak sakit mata.. .ker aku yg tak jumpa setting nih
@jaih now dah ok kan?
 

jaih

Super Active Member
Joined
Jan 14, 2006
Messages
9,645
Reaction score
283
Points
91
Ok dan tuan Dann.. tq.. monitor lama kat umah ni jadi agak sakit mata bila font red.. browsing kat opis ok plop... btw tq boss
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
276,301
Reaction score
11,095
Points
2,376
Ok dan tuan Dann.. tq.. monitor lama kat umah ni jadi agak sakit mata bila font red.. browsing kat opis ok plop... btw tq boss
Tulisan stended jadi kaler meroh ke boh sblm ni
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,214
Reaction score
1,853
Points
101
Ok dan tuan Dann.. tq.. monitor lama kat umah ni jadi agak sakit mata bila font red.. browsing kat opis ok plop... btw tq boss
@jaih Tuan ingat tak macam mana bertukar ke theme ini. Adakah pernah masuk thread forex broker XM atau Instaforex atau jadi secara tiba tiba. Just nak info sikit utk investigate bug ini. Thx.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register