CariGold new forum board 2019

Recommended Brokers


AbdulFakar

Junior Member
Joined
Jun 16, 2019
Messages
76
Reaction score
2
Points
11
ada forum tak boleh baca


klik part2 tu semua tak jumpa
 
Sponsored Post

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,034
Reaction score
1,609
Points
101
ada forum tak boleh baca


klik part2 tu semua tak jumpa
So far thread ni ok tak ada masalah dan boleh diakses. Mungin boleh provide screenshot apa isu yang tuan jumpa? Thx.



Ada perasan jugak semalam masa view profile
Bila klik takde hyperlink lagi
Nice improvement 👍
Kita fokus utk tingkatkan penawaran & improvement di ruangan Trading & Claasifieds dulu then baru kita boleh offer Verified membership.
 

AbdulFakar

Junior Member
Joined
Jun 16, 2019
Messages
76
Reaction score
2
Points
11
So far thread ni ok tak ada masalah dan boleh diakses. Mungin boleh provide screenshot apa isu yang tuan jumpa? Thx.




Kita fokus utk tingkatkan penawaran & improvement di ruangan Trading & Claasifieds dulu then baru kita boleh offer Verified membership.

kan ada banya part tu cuba klik satu. semua part tu tak jumpa dia pergi sini https://carigold.com/forum/goto/post?id=0
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
258,230
Reaction score
8,684
Points
2,226
Kita fokus utk tingkatkan penawaran & improvement di ruangan Trading & Claasifieds dulu then baru kita boleh offer Verified membership.
Situ pun elok jugak di tambahbaik
Ramai peniaga dalam CG
 

excoda

Freshie
Joined
Jul 25, 2019
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
skang dh makin biasa guna theme baru ni.. tahniah pihak CG..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register