CariGold new forum board 2019

CG Sponsors




imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
12,690
Reaction score
351
Points
141
Pelik bila ramai complain nak Cari new latest post cmne...

Untuk phone, tekan tab tiga line kat belah atas Kiri screen ..pastu tekan kat new post
 
Sponsored Post

Kbyne

Legendary Member
Joined
Jan 23, 2011
Messages
11,872
Reaction score
509
Points
161
yg lama lgi bagus,sebab tau kita punya last post dlm satu screen shot..

yg lama tu mcm forum overseas guna...

konsep baru ni dah macam face book...tak macam forum...tak nampak dlm satu screen posting terbaru,melainkan kita click drop bar kat atas kiri, click latest post...baru boleh...
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
266,070
Reaction score
8,937
Points
2,226
Pelik bila ramai complain nak Cari new latest post cmne...

Untuk phone, tekan tab tiga line kat belah atas Kiri screen ..pastu tekan kat new post
Yg tu mgkn baru login CG
Tu yg masih tercari²
Belum serasi lg dgn versi baru
 

mutanic

Super Active Member
Joined
May 24, 2009
Messages
5,537
Reaction score
212
Points
73
arini tergerak hati nak buka, dah lama banget, tngok2 dah berwajah baru
 

liverpool

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Mar 5, 2009
Messages
9,644
Reaction score
244
Points
83
Dlu2 ada desktop view kat smartphone,skrg mcm takde dah
 

ss_izal

Fun Poster
Joined
Mar 25, 2011
Messages
918
Reaction score
4
Points
15
macam mana nak view post up to 40 per view tu. maaf kalau ada dah tanya
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,115
Reaction score
1,654
Points
101
last posting from me
Aisey tuan dann.. please kembalikan paparan asal.. yang boleh nampah new thread atau new post.. nak nak bila klik logo carigold.. takmau la nampak forum.. please
Tuan tuan boleh rujuk thread baru di sini https://carigold.com/forum/threads/search-threads-posts.700139/




perlu set "desktop view" baru senang dan semua "options" mudah nampak...
Hmm dah 2-3 orang tanya. Saya check dulu apa effect dgn seo. Kalau takde apa saya cuba usahakan.



macam mana nak view post up to 40 per view tu. maaf kalau ada dah tanya
Okay tuan rujuk jawapan saya di sini https://carigold.com/forum/threads/carigold-new-forum-board-2019.699297/post-25262955
 
Sponsored Post
Top
Log in Register