CariGold new forum board 2019

Recommended Brokers


Latest Threads

Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
258,843
Reaction score
8,714
Points
2,226
yg bukan incognito tu rasanya dia simpan cache.. cuma lepas clear ada balik kot. try tanya admin

lg satu kena ubah skit kaler content area ni.. sbb ada user post guna kaler biru gelap tak nampak sgt
mintak tuan @Dann tengokkan yg ni
kot ada terlepas pandang
atau mungkin penjelasan
 

Muhammad_27

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2007
Messages
7,908
Reaction score
82
Points
70
dah lebih 10 tahun lepak CG ni.. so mcm xleh move on lak dgn interface baru ni.. sbb dah terbiasa dgn yg lama punya... web UX nya sangat bagus walaupun web UI kurang sikit.. semenjak je tukar yg baru ni kurang sikit melepak kt sini.. xtau napa.. bukan interface je barubah rasanya setting2 lain semua pn berubah.. abeh nama den pun bertukar.. xpenah pn pakai nama ni sebelum ni..
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,043
Reaction score
1,612
Points
101
dah lebih 10 tahun lepak CG ni.. so mcm xleh move on lak dgn interface baru ni.. sbb dah terbiasa dgn yg lama punya... web UX nya sangat bagus walaupun web UI kurang sikit.. semenjak je tukar yg baru ni kurang sikit melepak kt sini.. xtau napa.. bukan interface je barubah rasanya setting2 lain semua pn berubah.. abeh nama den pun bertukar.. xpenah pn pakai nama ni sebelum ni..
Fixed. Dulu dalam tahun 2007 tuan ter'buka' akaun pertama dengan username "eijalpro" (tiada sebarang post pun) dan sistem baru ni automatically converted ke username pertama tu, now should be okay.
Saya faham perasaan tuan malahan personally saya pun tak mahu bertukar UI/UX yang lama. Cuma kita tak boleh develop fungsi fungsi lain yang penting yg boleh menyebabkan kita ketinggalan dan disisih dari search engine, dan banyak lagi perkara lain. Tuan ahli berdaftar sejak 2007 dan tuan antara ahli setia kita yang masih aktif. Ambil masa dulu tgk macam mana. Apa pun kita akan cuba buat yang terbaik untuk pengguna dan ahli. Thx.



perlu set "desktop view" baru senang dan semua "options" mudah nampak...
@otaida00taj nak guna desktop view guna mobile ke? Kita dah guna theme responsive dgn tujuan utama untuk memudahkan pengguna mobile.



incognito kalau guna kenapa kerap sgt keluar enable notification tu. bukan sekali je ke ??
@DreamCatcher boleh detail out apa jenis notification yang selalu keluar?


user setting kat mana ya... nak edit avatar etc?
pening gak ni... haha.
Klik avatar profile > Account details https://carigold.com/forum/account/
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
258,843
Reaction score
8,714
Points
2,226
Fixed. Dulu dalam tahun 2007 tuan ter'buka' akaun pertama dengan username "eijalpro" (tiada sebarang post pun) dan sistem baru ni automatically converted ke username pertama tu, now should be okay.
Saya faham perasaan tuan malahan personally saya pun tak mahu bertukar UI/UX yang lama. Cuma kita tak boleh develop fungsi fungsi lain yang penting yg boleh menyebabkan kita ketinggalan dan disisih dari search engine, dan banyak lagi perkara lain. Tuan ahli berdaftar sejak 2007 dan tuan antara ahli setia kita yang masih aktif. Ambil masa dulu tgk macam mana. Apa pun kita akan cuba buat yang terbaik untuk pengguna dan ahli. Thx.
Mula² memang agak janggal
Macam nak post sesuatu posting
Tapi dh lama² ni ok dah rasa nya
Sebab view dh lbh kurg mcm FB
Rasa lbh baik secara keseluruhan nya
#SedikitPandangan
 
Sponsored Post
Top
Log in Register