CariGold new forum board 2019

Recommended Brokers


Sponsored Post

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,649
Reaction score
8,191
Points
716
selain perbezaan lencana Platinum & Gold...
nick standard sama saiz mcm nick geng2 cg lain lain ka?
tak dak Big Size dah ka?
sekali pandang sepintas lalu ...mcm setara je nick yg upgrade dgn nick2 yg tak upgrade...

sblm ni tgk gambaq avatar dan nick....besaq dabak... nampak gah skit...hihi
 
Last edited:

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,649
Reaction score
8,191
Points
716
kesian pulak kat CG supporter. Avatar korang sama size dengan kami.
itu yg utama ceq nampak...mcm tak dak beza ja...
org mai masuk thread..baca posting2 ja...
tak amik kisah dah pun ..kdg2 sampai tak perasan kawan tu upgraded saporter @ tak....
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,649
Reaction score
8,191
Points
716
Dann tgh fix tu (y):coffee:
avatar & nick kekal mcm dulu pun tak pa..
guna theme ni jgk..cuma kasi pebesaq skit...
lencana platinum pun..kasi warna lain plak..
rona silver ni..kurang menyerlah skit sekali pandang..mcm kurang silau...kiki
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,649
Reaction score
8,191
Points
716
deleted
 
Last edited:

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,649
Reaction score
8,191
Points
716
aah, sama lah

kalau dulu punya tu nampak keseluruhan view cg, sekarang ni nampak terhad sikit...
posting...mcm tenggelam...
sekali pandang..kita akan nampak bar2 yg kebiruan...
lepas tu...siggy ..maklum la pakat modified rona roni siggy masing2...dgn saiz besaq dabaklah...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register