CariGold new forum board 2019

CG Sponsors




Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
266,209
Reaction score
8,938
Points
2,226
Fungsi lihat current number of user viewing this thread memang dah takde ke?
Klik je tab MEMBERS tu
Nanti akan keluar macam dlm gambar di bawah
Boleh tgk semua statistik mcm dulu :)

2019-08-22.png
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
266,209
Reaction score
8,938
Points
2,226
maksud dia nak tgk current member yg view 1 thread tu. theme baru ni tak nampak dah
maaf tuan
baru paham soalan @kopirait
tadi pun duk cari jgk current view thread kat bawah tapi tak jumpa
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
266,209
Reaction score
8,938
Points
2,226
Masih dalam proses berkenalan dengan tema baru CG ni
Secara keseluruhan lebih baik dari versi sebelum ni
Isu2 kecik nampak tengah di tambahbaik pihak CG dari semasa ke semasa
 

Skydevil

Fun Poster
Joined
Oct 22, 2012
Messages
938
Reaction score
40
Points
20
Untuk setting 1 page tu dalam 20 or 40 post masih unavailable lagi ke?
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
266,209
Reaction score
8,938
Points
2,226
Sedikit pemerhatian/persoalan berkenaan view baru CG

1. Tiada Current view dalam thread belah bawah
2. Masih tak jumpa cara setting bilangan posting dalam setiap page

* Boleh tambah/update list ni jika ada lagi
 

joeyss

Fun Poster
Joined
Oct 26, 2007
Messages
930
Reaction score
6
Points
15
macam mana nak ubah thread reply view? sebab tengok setiap page ada 10 reply je.. dulu2 boleh set banyak
 
Sponsored Post
Top
Log in Register