Carigold Fantasy Football

Recommended Brokers


Status
Not open for further replies.

auks

Active Member
Joined
Dec 16, 2005
Messages
1,512
Reaction score
1
Points
25
oit, world cup mau mula dah ni, apa kata kita main game ni, just for fun jek, bukan nak bet2 egold, haram :-D , amacam, ramai kaki bola kek sini kan :evil:

ok, sapa yg berminat sila la ke site http://fantasy.premierleague.com
register dulu pasal korang n team korang
pastuh korang enter code ni utk join CariGold Fun League : 185377-33684

hehe, meriahkan world cup anda :-D
slamat berBOLA
 
Sponsored Post

auks

Active Member
Joined
Dec 16, 2005
Messages
1,512
Reaction score
1
Points
25
erk, tarak sambutan ek, kene bubar la league ni kot :-D
 

denneil

Active Member
Joined
Mar 22, 2006
Messages
1,083
Reaction score
0
Points
20
mane pi suma kaki bola nie???
kata kaki bola...
tapi fantasy league pon takde brani nak masuk...
hehehehe
:badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

kasik cucuk sket.....
:smt064 :smt064 :smt064 :smt064
 

anwaro00

Fun Poster
Joined
Apr 9, 2006
Messages
131
Reaction score
0
Points
10
denneil said:
mane pi suma kaki bola nie???
kata kaki bola...
tapi fantasy league pon takde brani nak masuk...
hehehehe
:badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

kasik cucuk sket.....
:smt064 :smt064 :smt064 :smt064
orait..orait...aku join la esok...tunggu aku join pastu mesti ramai yg join..heheheh....(mcm btol jek).... :-D :-D
 

auks

Active Member
Joined
Dec 16, 2005
Messages
1,512
Reaction score
1
Points
25
kasik betol la
malu ah ini forum member kat 1 ribu tapi yg join baru 2 team, apa da
wa buat satu lagi forum, metal nyer ah, dah kat 80 org yg join, member baru 200
tak tercabar ke :-D
 

khairizha

Junior Member
Joined
Dec 29, 2005
Messages
65
Reaction score
0
Points
6
ahaha

waaaa...
macam menarik jerk..usha2 dulu k...
nanti kalau dah join aku beytau :p
 

khairizha

Junior Member
Joined
Dec 29, 2005
Messages
65
Reaction score
0
Points
6
dah join dah//

ahahaha
gelek sakan fc datang menyerang..GOLLLL
ahahaha...aku dah join dah
 

denneil

Active Member
Joined
Mar 22, 2006
Messages
1,083
Reaction score
0
Points
20
hahaha....
mari kite fight...
tgk nanti sape punye team yg top...
hehehe
 

khairizha

Junior Member
Joined
Dec 29, 2005
Messages
65
Reaction score
0
Points
6
ahahaha..
sape yang top ??..
mari kita tgk sape yang last
ahahahhaa
 

auks

Active Member
Joined
Dec 16, 2005
Messages
1,512
Reaction score
1
Points
25
huh, main sapa last pon mencabar ek
susah gak nak carik player yg banyak kene potong marakah :-D

jom ah support, sronok2 jek :-D
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register