BTC USD 62,913.3 Gold USD 1,780.63
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Cari Taska/Pusat Jagaan Kanak2 Terbaik di Sek 13, Shah Alam

Jutawan

Super Active Member
Joined
Oct 17, 2006
Messages
7,480
Reaction score
183
Points
78
Assalam, anak saya bakal berumur 5 tahun(perempuan) dan 4 tahun(lelaki) tahun depan(2013).

Saya bekerja di Sek. 13, Shah Alam tetapi tinggal di Banting.

Nak tahu antara taska/pusat jagaan terbaek di Sek 13 Shah Alam untuk jagaan dari pagi hingga petang.(Macam masa saya bekerja ler..)

Cadangan/pandangan sahabat2 CG dihargai mengenai pro/kon, yuran, denda ambil lewat dsbnya.:D
 
Sponsored Post

juweialhaj

Super Active Member
Joined
Apr 1, 2011
Messages
8,521
Reaction score
94
Points
70
Tadika Dzuliman ada di seksyen 9 dan Seksyen 13. bayaran semua mungkin boleh call no pejabat. boleh tengok di website.
 

cheysik

Fun Poster
Joined
Jun 27, 2011
Messages
273
Reaction score
0
Points
10
saje mencelah.5 thn dah tadika. bukan taska/pjagaan lg.. tp kalau nk masukkan gak yg penting taska/p jagaan tu ada berdaftar dgn jab kebajikan masyarakat...tak jamin safe tp at least ada pemantauan sentiasa dijalankan oleh pegawai dan mengikut standard yg ditetapkan dan pengasuh juga telatih....boleh call pej kebajkan berhamipran utk sahkan berdaftar atau tak..
 

NurussalamAziz

Active Member
Joined
Sep 14, 2011
Messages
1,769
Reaction score
106
Points
38
Aiseh.. saya ada hantar anak kat seksyen 13 (Shah Alam), lupa pulak taska nya cuma taska tu memang dekat dengan [email protected] seksyen 13. cat taska tu kaler pink. Fee: rm350, ada deposit rm350. Tapi kalau hantar dua orang, maybe deposit dier charge sorang je. Bulanan pun maybe murah skit sebab 2 orang. Kalau lebih dari pukul 6, dier charge rm10 kot. Nanti saya confirm dengan wife.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register