Cari Rumah sekitar Cyberjaya

CG Sponsors




gmsatria

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2009
Messages
8,764
Reaction score
6
Points
65
salam semua member CG...

saya mencari rumah teres ( bukan apartment/kondo dll) untuk dibeli/sewa sekitar cyberjaya...rumah yang mudah untuk ke cyberjaya...mcm kat bangi,kajang,putrajaya dan area2 yg sewaktu dgnnye....kalau ade minx PM sy gmbr,harga dan yg sepatutnye untuk sy nilai dan bandingkan...TQ
 
Sponsored Post

gmsatria

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2009
Messages
8,764
Reaction score
6
Points
65
jika ade kwn/sanak saudara/agen yg nk jual/sewakan rumah teres yg mudah laluannyer ke cyberjaya...PM sy segera okies...
 

gmsatria

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2009
Messages
8,764
Reaction score
6
Points
65
harap ade yg beri maklum balas...TQ
 

myvi sporty

Active Member
Joined
Mar 16, 2009
Messages
1,743
Reaction score
35
Points
30
mahal la properties kat cyberjaya ngan putrajaya... ko check kat desa pinggiran putra, dalam putrajaya, ada rumah untuk dijual. check kat mudah.com
 

gmsatria

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2009
Messages
8,764
Reaction score
6
Points
65
mahal la properties kat cyberjaya ngan putrajaya... ko check kat desa pinggiran putra, dalam putrajaya, ada rumah untuk dijual. check kat mudah.com
2 la pasal..harap ade owner nk jual murah2 area putrajaya/cyberjaya nie...tq bro
 

Putra_Quezee

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 7, 2008
Messages
1,287
Reaction score
19
Points
25
q tolong bump untuk TT biar cgrian lain nampak... ahaks....
 

gmsatria

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2009
Messages
8,764
Reaction score
6
Points
65
q tolong bump untuk TT biar cgrian lain nampak... ahaks....
TQ bro...kalau sape2 ade info kasi tetpk 1 kat sini okies..nk PM lg bagus...xkisah agen ke..sape2 jer la...xkisah area mane,janji easy access to cyberjaya...
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
salam semua member CG...

saya mencari rumah teres ( bukan apartment/kondo dll) untuk dibeli/sewa sekitar cyberjaya...rumah yang mudah untuk ke cyberjaya...mcm kat bangi,kajang,putrajaya dan area2 yg sewaktu dgnnye....kalau ade minx PM sy gmbr,harga dan yg sepatutnye untuk sy nilai dan bandingkan...TQ
Kalau rumah aku kat Kajang nak sewa tak. Ada 4 bilik. End lot. Ada 3 aircond. 2 bilik beraircond. 1 aircond lagi dah rosak. Pagar auto. Water filter besar kat main pipe. Kedai makan dan kedai runcit betul2 belakang rumah.:D Sewa RM850 leh masuk awal bulan Feb. 0133197008:)paid
 

msazmer

Super Active Member
Joined
Feb 26, 2008
Messages
5,836
Reaction score
22
Points
70
rumah area jinjang ada tak?hehehehehe...senang nk berulang alik dari sekolah..biasala selalu ada aktiviti petang..huhuhuhu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register