Cari Personal Loan

CG Sponsors




peluru_kapur

Freshie
Joined
Nov 25, 2008
Messages
40
Reaction score
0
Points
6
Saya sedang mencari personal loan drpd bank atau koperasi. FYI, i kerja di K.L, sykt swasta. Gaji 2.5k. Sesiapa yg blh bantu blh menghubungi saya 019 2565 962 - Adi. Sy b/list sbg penjamin personal loan bank rakyat n kad kredit - payment x cantik.
 
Sponsored Post

zkry

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 12, 2007
Messages
6,718
Reaction score
109
Points
78
Berapa yang diperlukan....:-?:-?
 

wicked_game

Active Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
2,044
Reaction score
2
Points
25
bro.. better ko tanya HR tmpt ko keje tu panel bank mane yg boleh buat potongan gaji utk personal loan.. dah tau panel bank ko g direct je panel tu..

x pn ko leh try tekun nasional tp limit rm5k je.. loan ni utk org yg keje tetap tp wat niaga sambilan.. click sigi aku utk info..
 

Rudin

Freshie
Joined
Dec 28, 2008
Messages
44
Reaction score
0
Points
6
Salam dulu ya...
Sume nak apply loan kah nie? Jika anda benar-benar nak apply loan untuk merancang perniagaan atau projek pertanian dan sebagianya. Korang lawati blog ini...pihak Koperasi KPMBB akan tolong settlekan korang punya loan. Untuk maklumat lanjut lawati

http://ini-biar-betul.blogspot.com
 

Budak_Pilah

Active Member
Joined
May 28, 2008
Messages
1,092
Reaction score
0
Points
25
ro, kalau company kau panel dengan bank rakyat dan boleh potong gaji call la aku 0126548769
 

aimanyus

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 23, 2008
Messages
3,173
Reaction score
0
Points
20
Saya sedang mencari personal loan drpd bank atau koperasi. FYI, i kerja di K.L, sykt swasta. Gaji 2.5k. Sesiapa yg blh bantu blh menghubungi saya 019 2565 962 - Adi. Sy b/list sbg penjamin personal loan bank rakyat n kad kredit - payment x cantik.

adakh gaji tn..potong...melalui BIRO ANGKASA????Klu ya!!!sy blh tlg....hubungi sy:-0136301157
 
Sponsored Post
Top
Log in Register