BTC USD 39,208.9 Gold USD 1,812.66
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Cari Pendapatan Tambahan yang HALAL.

tn_medicstream

Freshie
Joined
Nov 15, 2008
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
Perlu wang tambahan? Mahu mulakan bisnes dengan dana minima? Saya ada jalan penyelesaian dengan cara yang mudah dan HALAL.

Bermodalkan RM500.00 anda boleh lari dari masalah kewangan.

Jadilah agen jualan minyak lintah yang asli & 100 % dibuat secara tradisional oleh orang kampung.


Keuntungan lumayan. Cepat... Jangan lepaskan peluang ini.

Hubungi saya di 012-4192170 atau 013-4663344 untuk keterangan lanjut.:)cgrock
 
Sponsored Post

mydreamerz

Active Member
Joined
Jul 16, 2007
Messages
1,791
Reaction score
1
Points
25
lintah dah melatah ke???
hehehe jangan marah...salah rumah bro ni
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
740
Points
166
up sini pelan pemasaran boleh tak? :)
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
ape kebaikan minyak lintah ni ek??
 

LORDZ666

Active+ Member
Joined
Apr 26, 2007
Messages
3,672
Reaction score
5
Points
25
lintah dah melatah ke???
hehehe jangan marah...salah rumah bro ni

TRADING ZONE, CLASSIFIEDS & MARKETPLACE > Classifieds & Advertisements > Loans, Credit Cards
.kasi tukar section
 

naj2921

Active+ Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
4,529
Reaction score
12
Points
25
mcm silap section ni.. harap mod leh pindahkan ke servis offered ke..:D:D:D
 
E

En.Hafiz

Guest
done.

kepada tuan tanah, tgk btul2 sebelum pos. pastu kalo nak jual barang, cerita la dengan detail. 100% mintak lintah ke? takder campur denga herba lain?

ada kelulusan kementerian kesihatan? berapa kos sebotol. berapa ml sebotol.

dan yg plg penting khaasiat minyak lintah tu kena cerita la. karang org beli tuang dlm kereta plak, ingat minyak lintah bleh jimat petrol :)):))

xpun sapu kat badan buat masage ke. x gitu?
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
done.

kepada tuan tanah, tgk btul2 sebelum pos. pastu kalo nak jual barang, cerita la dengan detail. 100% mintak lintah ke? takder campur denga herba lain?

ada kelulusan kementerian kesihatan? berapa kos sebotol. berapa ml sebotol.

dan yg plg penting khaasiat minyak lintah tu kena cerita la. karang org beli tuang dlm kereta plak, ingat minyak lintah bleh jimat petrol :)):))

detailnya bertanya...amat berminat nampak...

tuan tanah PM ler harga untuk meniaga...aku pun dok carik juga nak letak ket kedai bekam-lintah aku nanti
 

maliq7776

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
7,835
Reaction score
72
Points
75
mcm nak cari gaduh pulak tuan tanah ni:))

bersemangat..berapa sebotol tuan tanah?
nak buat apa RM500 tu bro?

eboss tu tengah cari ni untuk ubat sindrom 40 an tu:eek:
 

Darkjahatz.inc

Fun Poster
Joined
Jul 22, 2008
Messages
475
Reaction score
0
Points
10
hehehe..
woo ni yang macam orang ramai2 jual minyak lintah kat pasar malam tuh ker>>>???
sapa pandai buat minyak ikan blacak pm aku yer...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register