BTC USD 57,195.8 Gold USD 1,778.99
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cari Pakej Bercuti 3Hari 2 Malam di Langkawi 25-28/12/2008 ( URGENT )

Sang_Buana

Active Member
Messages
2,389
Joined
Oct 8, 2007
Messages
2,389
Reaction score
37
Points
30
Aku tengah cari pakej percutian ke langkawi..confirm pergi sana..Percutian Untuk 2 orang sahaja.(aku and wife)..:D:D:D
Sapa buat pakej travel agent..please contact aku..
012-5990018
Tarikh pergi 25-28/12/2008
Bertolak dari Kuala Perlis.
 
Sponsored Post

punkjunk86

Fun Poster
Messages
379
Joined
Mar 23, 2007
Messages
379
Reaction score
3
Points
15
Aku tengah cari pakej percutian ke langkawi..confirm pergi sana..Percutian Untuk 2 orang sahaja.(aku and wife)..:D:D:D
Sapa buat pakej travel agent..please contact aku..
012-5990018
Tarikh pergi 25-28/12/2008
Bertolak dari Kuala Perlis.

susah la bro, lambat sangt request...mesti fully book dah apa2 pake pun...sbb tarikh ni jatuh pada cuti sekolah+krismas+new year...memang ramai tahap tenggelam pulau langkawi punya...dengan saya pun semua dah fully book..:)
 

Sang_Buana

Active Member
Messages
2,389
Joined
Oct 8, 2007
Messages
2,389
Reaction score
37
Points
30
susah la bro, lambat sangt request...mesti fully book dah apa2 pake pun...sbb tarikh ni jatuh pada cuti sekolah+krismas+new year...memang ramai tahap tenggelam pulau langkawi punya...dengan saya pun semua dah fully book..:)

waduh tak leh try usha usha ker :D:D:D:)paid
 

smartincome

Active+ Member
Messages
2,571
Joined
Nov 23, 2007
Messages
2,571
Reaction score
0
Points
20
Aku pun nak gi juga.

Dgn wife juga....

Tapi dari jb
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register