BTC USD 50,534.7 Gold USD 1,781.33
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cari owner rumah

Sponsored Post

teratakerapung

Junior Member
Messages
69
Joined
Jan 20, 2008
Messages
69
Reaction score
0
Points
6
Pergi PBT dulu sebab disana ada no. lot tanah. Dah dapat no. lot tanah, baru boleh trace owner. Biasanya, kalau dapat maklumat owner di PBT, dah tak perlu ke Pejabat Tanah.

Ke Pejabat Tanah cuma untuk proses tukar hak milik masa nak beli rumah tu je.

boleh juga ke pejabat tanah.
 

ohyaya

Freshie
Messages
1
Joined
Sep 23, 2021
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
dapat jumpa owner.dan dia dah renovate rumah tu.

sekarang dah ada tenant...
mcm mna blh dpt jumpa owner? saya pun ada satu rumah nak beli nama owner ada tapi takde contact number owner, mcm mana nak cari ye?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register