cari kereta recond di WWW.RECONDCAR2U.BLOGSPOT.COM

CG Sponsors




honda ex5

Fun Poster
Joined
Sep 21, 2008
Messages
195
Reaction score
1
Points
15
kami ada banyak pilihan untuk kereta recond.

harga yang berpatutan dengan servis yang terbaik.

sila tel azli 0133157706 atau datang terus ke showroom kami di Jln ampang dan Sg Pencala.

http://www.recondcar2u.blogspot.com

ada yang boleh buat full loan tapi dokumen kena strong.

ok terima kasih
 
Sponsored Post

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
wish....wish....wish, tahun lepas tak dpt....thn ni make sure kena dapat.
 

honda ex5

Fun Poster
Joined
Sep 21, 2008
Messages
195
Reaction score
1
Points
15
Dah masuk stok baru

Ada macam-macam model wish,estima,alphard,merc c200k,bmw 525 dan mcm -mcm ada
 

chai

Banned
Joined
Jan 20, 2008
Messages
2,251
Reaction score
0
Points
20
aku nak evo...ada ker:-?
 

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,243
Reaction score
33
Points
40
caldina ada ke....
 

fyz_2006

Active Member
Joined
Mar 13, 2007
Messages
1,484
Reaction score
0
Points
20
kereta smua ade bro.... cume standby duit jerk...
ape pun selamat mencapai segala azam 2009 nie...
yg mana dah bli keta tu tahniah ler yerk...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register