Cari Jodoh (21 Bayi Telah Lahir Dr Servis Saya) 012-3467748 SEE PAGE 189 VIDEO BARU

Recommended Brokers


Apa keputusan anda?


  • Total voters
    0
  • Poll closed .

khalisjj

Freshie
Joined
Jul 6, 2014
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
tahun 2019, bulan Aug-Nov
saya bawa tunang saya dari moroko utk tinggal sama dgn saya.
dah umur 32 ni, saya tamat bujang masa saya ni. sudah lamer jadi bujang.
ader siape2 nak ikut saya ke moroko, tolong bilang bro Fairudz. bagus utk awak pasal saya ader teman pegi moroko dan awak tk risau pergi seorang mcm saya.
tunang saya muke mcm si rambut panjang tapi pakai tudung
 
Sponsored Post

azlann1981

Super Active Member
Joined
Apr 13, 2006
Messages
5,504
Reaction score
217
Points
73
dulu aku rajin jenguk thread ni..
siap pasang angan nk g sana lg..hehe
tp skrg aku pun dah kawen dgn gadis tempatan...
dulu time tu hampir2 gak la aku nak decide kawen dgn gadis morocco..haha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register