BTC USD 63,328.9 Gold USD 1,747.77
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cari Jodoh (21 Bayi Telah Lahir Dr Servis Saya) 012-3467748 SEE PAGE 189 VIDEO BARU

Apa keputusan anda?


  • Total voters
    0
  • Poll closed .

khalisjj

Freshie
Joined
Jul 6, 2014
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
tahun 2019, bulan Aug-Nov
saya bawa tunang saya dari moroko utk tinggal sama dgn saya.
dah umur 32 ni, saya tamat bujang masa saya ni. sudah lamer jadi bujang.
ader siape2 nak ikut saya ke moroko, tolong bilang bro Fairudz. bagus utk awak pasal saya ader teman pegi moroko dan awak tk risau pergi seorang mcm saya.
tunang saya muke mcm si rambut panjang tapi pakai tudung
aupair_64e9018c9f8c2bccf12759842400653d.jpg
 
Sponsored Post

azlann1981

Super Active Member
Joined
Apr 13, 2006
Messages
5,512
Reaction score
222
Points
73
dulu aku rajin jenguk thread ni..
siap pasang angan nk g sana lg..hehe
tp skrg aku pun dah kawen dgn gadis tempatan...
dulu time tu hampir2 gak la aku nak decide kawen dgn gadis morocco..haha
 

gandaduit

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
8,487
Reaction score
38
Points
80
legend thread.. ,,,,,, saje nk up mengimbau masa lalu
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
12,436
Reaction score
2,790
Points
201
Allahuakhbar tahun depan 2016 saya dah 32 tahun kalau hidup ekonomi kukuh teringin juga nak berumah tangga

Terbaca komen boss tahun 2015..
Mcm mna boss ? Dah kahwin ke
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register