Cari EA autoclosed mengikut pair bila dah profit..ada tak?

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16775
USD / JPY
104.655
GBP / USD
1.2945
USD / CHF
0.91798
USD / CAD
1.3321
EUR / JPY
122.210
AUD / USD
0.7029

CG Sponsors




fadli1982

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
21,597
Reaction score
249
Points
128
salam...aku tgh cari ea yg boleh autoclosed mengikut pair yg diset.aku nk yang boleh closed mengikut profit USD target..bukan % target.

cth:closed bila pair eu capai profit 10 usd.sapa ada leh kongsi erk.:)cgrock
 
Sponsored Post

car_they

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2009
Messages
8,061
Reaction score
20
Points
65
bukankah dah ader ker yang scrip auto basket.. cukup % semua close tak kira pair apa pun... rasanyer geng masta lukpayat kot pakai.. sory la lau silap pemahaman i ni..hehehe
 

myonline

Fun Poster
Joined
Jan 15, 2008
Messages
746
Reaction score
2
Points
15
bukankah dah ader ker yang scrip auto basket.. cukup % semua close tak kira pair apa pun... rasanyer geng masta lukpayat kot pakai.. sory la lau silap pemahaman i ni..hehehe
bro luk payat memang otai pasal script nie..
rasanyer dia tahu pasal nie..
 

car_they

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2009
Messages
8,061
Reaction score
20
Points
65
ambik saja pas tu tak tahu guna lak,, jadi tak beguna juga..hahahah.. jangan mare..
 

fadli1982

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
21,597
Reaction score
249
Points
128
bukankah dah ader ker yang scrip auto basket.. cukup % semua close tak kira pair apa pun... rasanyer geng masta lukpayat kot pakai.. sory la lau silap pemahaman i ni..hehehe
bro aku nk ea bukan script.lagi satu aku nak cari yang boleh closed mengikut pair.kalu script yg closed all position or ea yg closed all position bila dah cukup profit tu aku ada dah.:)

aku nk cari ea ni sebab aku on 4~5 ea dalam satu2 masa.walupun dalam keadaan profit or negatif..aku nk dia closed juga mengikut pair.sebab setiap ea berlainan open post nya.. :-?
 
Last edited:

jejantas

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,648
Reaction score
919
Points
161
bro aku nk ea bukan script.lagi satu aku nak cari yang boleh closed mengikut pair.kalu script yg closed all position or ea yg closed all position bila dah cakp profit tu aku ada dah.:)

aku nk cari ea ni sebab aku on 4~5 ea dalam satu2 masa.walupun dalam keadaan profit or negatif..aku nk dia closed juga mengikut pair.sebab setiap ea berlaian open post nya.. :-?
Nak saya modified EA Bro tuh???? tapi beri ler upah sikit :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register