Cari Company yg terima Budak Praktikal??

CG Sponsors




kruleznickzam85

Active+ Member
Joined
Jul 21, 2008
Messages
3,315
Reaction score
31
Points
30
aku tengah poning nie cari company tuk praktikal aku nie.. Mana2 company nak cari budak praktikal inform aku..

aku budak Business Admin, minor dalam ICT, mostly e-comerce.. dari UIAM.. Kalo leh aku nak cari yg dekat2 jer.. lembah klang.. TTDI dan DAMANSARA dialu2kan..

tQ:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

CrusheD_LameR

Moderator
Joined
Dec 25, 2007
Messages
1,308
Reaction score
72
Points
30
salam....

statekan la ko nak praktikal baper lama, wish nak post ape, job skop ape y ko harapkan untuk membantu masa depan ko...
elaborate skill y ko ade...n lagi 1, praktikal baper lama?lepas praktikal leh masuk jadi staff permanent / kontrak tak?atau pon lepas praktikal nak sambung study balik?
 

sonche

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 22, 2006
Messages
8,432
Reaction score
50
Points
70
aku tengah poning nie cari company tuk praktikal aku nie.. Mana2 company nak cari budak praktikal inform aku..

aku budak Business Admin, minor dalam ICT, mostly e-comerce.. dari UIAM.. Kalo leh aku nak cari yg dekat2 jer.. lembah klang.. TTDI dan DAMANSARA dialu2kan..

tQ:)cgrock:)cgrock
kalau nk praktikal kat cyber cafe area Bandar Baru Uda, JB bleh PM aku. :)
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Kena tambah kerajinan mencari...
 

kruleznickzam85

Active+ Member
Joined
Jul 21, 2008
Messages
3,315
Reaction score
31
Points
30
salam....

statekan la ko nak praktikal baper lama, wish nak post ape, job skop ape y ko harapkan untuk membantu masa depan ko...
elaborate skill y ko ade...n lagi 1, praktikal baper lama?lepas praktikal leh masuk jadi staff permanent / kontrak tak?atau pon lepas praktikal nak sambung study balik?
Praktikal hanya tuk 3 bulan.. Aku xkesah post per janji berkaitan..
Aku ambik Business Admin, minor dlm ICT, mostly ecommerce..
Skill aku.. ader basic tuk joomla, Internet Marketing, E-Commerce dll.. nanti aku bagi rezume bila apply..

hehehhe.. aku nak sambung balik blajar.. tapi kalu part-time ok jer.. :)cgrock :)cgrock
 

smileyjawa

Active+ Member
Joined
Jan 3, 2007
Messages
3,702
Reaction score
27
Points
30
ada kat seremban 2.. kalo nak leh contact admin die.. admin[at]instrak2u.com tmpt tinggal die sediakan.. kat dlm bangunan nie gak.. tp kmudahan sekeliling dkt la.. tmpt mkn, shopping complex, klinik pun ada..
 
Last edited:

smileyjawa

Active+ Member
Joined
Jan 3, 2007
Messages
3,702
Reaction score
27
Points
30
aku tengah poning nie cari company tuk praktikal aku nie.. Mana2 company nak cari budak praktikal inform aku..

aku budak Business Admin, minor dalam ICT, mostly e-comerce.. dari UIAM.. Kalo leh aku nak cari yg dekat2 jer.. lembah klang.. TTDI dan DAMANSARA dialu2kan..

tQ:)cgrock:)cgrock
ha lagi satu company mlm yg ko join mcm kat siggy ko tu stokis nye kot dkt ngn tmpt aku praktikel nie.. :)cgrock
 

CrusheD_LameR

Moderator
Joined
Dec 25, 2007
Messages
1,308
Reaction score
72
Points
30
Praktikal hanya tuk 3 bulan.. Aku xkesah post per janji berkaitan..
Aku ambik Business Admin, minor dlm ICT, mostly ecommerce..
Skill aku.. ader basic tuk joomla, Internet Marketing, E-Commerce dll.. nanti aku bagi rezume bila apply..

hehehhe.. aku nak sambung balik blajar.. tapi kalu part-time ok jer.. :)cgrock :)cgrock
aiseh..kalau nak sambung belaja tak leh den nak nolong...
kalau nak keje terus, bleh gak ditolong2...

good luck...~!:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register