BTC USD 57,249.2 Gold USD 1,778.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cari bilik kat area bangsar URGENT!!

Fyruzs

Freshie
Messages
9
Joined
Nov 4, 2008
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
Assalamualaikum,

sy memerlukan bilik sewa NON Sharing

#Selamat & Bersih
#Dekat giler dgn LRT Putra
#FEMALE housemate only
#Preferable fully furnished if not (washing machine, refrigirator,stove,& closet are acceptable)
#RM200 & below (NETT) excluding bills
#Preferable washroom attached

Please e-mail saya di colour_endu[email protected]
 
Sponsored Post

ganurianz

Fun Poster
Messages
967
Joined
Dec 11, 2005
Messages
967
Reaction score
17
Points
15
perghh...nak duk kat bangsar...dekat LRT...fully furnish.. skali bilik air..tapi bajet RM200 je...good luck! huhu :)cgrock
 

skyvirus

Fun Poster
Messages
207
Joined
May 20, 2008
Messages
207
Reaction score
0
Points
10
hahahaha.....ingat senang nk budget mcmtu ke?apa pun good luck la...
 

Fyruzs

Freshie
Messages
9
Joined
Nov 4, 2008
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
Tu preferable ...maknanyer lebih afdal...Atau dgn perkataan lain optional kata org puteh...Furniture pun kan dh bg list mana yg sebenarnyer sgt diperlukan...kalau fully furnish lagi la bagus...

YANG PENTING

sy memerlukan bilik sewa NON Sharing (Kalau boleh)

#Selamat & Bersih
#Dekat giler dgn LRT Putra
#FEMALE housemate only
# Must have Falicities: (washing machine, refrigirator,stove,& closet)
#RM200 & below (NETT) excluding bills

Lgpun RM200 tu excluding bills...Saya budget over all in RM300 sahaja, Al Maklumlah gaji x brapa la nak besar, kerja kat Bangsar plak tu...Org merantau dr jauh...kena lah juga cari rumah kat situ kan..

Pada sesiapa yang ade contact & boleh tolong .....U can buzz my e-mail k...

Thanx for the reply anyway,walaupun x brapa nak membantu...:) Semoga ceria selalu...
 
Last edited:

Fyruzs

Freshie
Messages
9
Joined
Nov 4, 2008
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
Kalau boleh yg boleh immediately pindah k...
 
Last edited:

ganurianz

Fun Poster
Messages
967
Joined
Dec 11, 2005
Messages
967
Reaction score
17
Points
15
sorry dik,

bukan nak buat dik terasa...tapi tula hakikat duk kat KL ni...frankly speaking, based on dik nyer requirement tu...minimum dik kena bayar RM400 monthly...unless, dik sewa bilik kecik xde toilet (share)...tapi nothing impossible, ble cuba search/tanya kat mudah.com.my, mesra.net, iproperty.com

PS: i assume you sbgi adik...kalau lebih tua, mintak maaf yee :)
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Messages
109,190
Paid Membership
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,043
Points
1,101
Assalamualaikum,

sy memerlukan bilik sewa NON Sharing

#Selamat & Bersih
#Dekat giler dgn LRT Putra
#FEMALE housemate only
#Preferable fully furnished if not (washing machine, refrigirator,stove,& closet are acceptable)
#RM200 & below (NETT) excluding bills
#Preferable washroom attached

Please e-mail saya di [email protected]


aku duk bangsar...dgn apa ko nak ni..kompim xdpt...:))
 

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
perghh...nak duk kat bangsar...dekat LRT...fully furnish.. skali bilik air..tapi bajet RM200 je...good luck! huhu :)cgrock

bajet ciput tahap maksima nie...tokay funfair pun jual zink kalau business macam nie

:eek::eek::eek:
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register