BTC USD 23,578.5 Gold USD 1,917.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cari bilik kat area bangsar URGENT!!

Fyruzs

Freshie
Messages
9
Joined
Nov 4, 2008
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
Assalamualaikum,

sy memerlukan bilik sewa NON Sharing

#Selamat & Bersih
#Dekat giler dgn LRT Putra
#FEMALE housemate only
#Preferable fully furnished if not (washing machine, refrigirator,stove,& closet are acceptable)
#RM200 & below (NETT) excluding bills
#Preferable washroom attached

Please e-mail saya di [email protected]
 
Sponsored Post

Fyruzs

Freshie
Messages
9
Joined
Nov 4, 2008
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
Tu preferable ...maknanyer lebih afdal...Atau dgn perkataan lain optional kata org puteh...Furniture pun kan dh bg list mana yg sebenarnyer sgt diperlukan...kalau fully furnish lagi la bagus...

YANG PENTING

sy memerlukan bilik sewa NON Sharing (Kalau boleh)

#Selamat & Bersih
#Dekat giler dgn LRT Putra
#FEMALE housemate only
# Must have Falicities: (washing machine, refrigirator,stove,& closet)
#RM200 & below (NETT) excluding bills

Lgpun RM200 tu excluding bills...Saya budget over all in RM300 sahaja, Al Maklumlah gaji x brapa la nak besar, kerja kat Bangsar plak tu...Org merantau dr jauh...kena lah juga cari rumah kat situ kan..

Pada sesiapa yang ade contact & boleh tolong .....U can buzz my e-mail k...

Thanx for the reply anyway,walaupun x brapa nak membantu...:) Semoga ceria selalu...
 
Last edited:

ganurianz

Fun Poster
Messages
967
Joined
Dec 11, 2005
Messages
967
Reaction score
17
Points
15
sorry dik,

bukan nak buat dik terasa...tapi tula hakikat duk kat KL ni...frankly speaking, based on dik nyer requirement tu...minimum dik kena bayar RM400 monthly...unless, dik sewa bilik kecik xde toilet (share)...tapi nothing impossible, ble cuba search/tanya kat mudah.com.my, mesra.net, iproperty.com

PS: i assume you sbgi adik...kalau lebih tua, mintak maaf yee :)
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
gemgemgem
Messages
109,191
Paid Membership
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,191
Reaction score
1,043
Points
1,101
Assalamualaikum,

sy memerlukan bilik sewa NON Sharing

#Selamat & Bersih
#Dekat giler dgn LRT Putra
#FEMALE housemate only
#Preferable fully furnished if not (washing machine, refrigirator,stove,& closet are acceptable)
#RM200 & below (NETT) excluding bills
#Preferable washroom attached

Please e-mail saya di [email protected]


aku duk bangsar...dgn apa ko nak ni..kompim xdpt...:))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register