To Sell Carbon Fiber 3D texture sticker termurah dalam dunia

CG Sponsors




jomie

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 24, 2008
Messages
6,845
Reaction score
613
Points
111
Salam's to all sedaraku.. :D

Jom DIY Carbon Fiber kat part keter korang..

Aku jual aje, korang pepandaila pasang sendiri guna hair dryer...cepat,mudah,pantas dan berkesan..ekekeke

2 kaki x 5 kaki = RM 130 (biasanya untuk dashboard)
1 kaki x 4 kaki = RM 50 (biasanya untuk panel2 kecik)
4 kaki x 5 kaki = RM 250 ( biasanya untuk Hood depan atau bonet belakang)

:)cgrock TERMURAH DALAM DUNIA











call/sms jomie 0172942558

prefer COD (Hari Ahad je) sebab kalau pos takut kemek..

trimas

Prosedur

1) Call/Sms jomie 0172942558
2) Deal berape kaki nak..(saiz yang aku bgtau kat atas tu aje)
3) Booking (ISNIN - JUMAAT)..SABTU-AHAD TAK AMIK BOOKING
4) Bank In separuh..Bayar penuh waktu COD..

HARGA TERMURAH DALAM PASARAN..Mana mau dapat?...kat haku la...sape lagi..kihkihkih :p


Lokasi SHAH ALAM, SELANGOR

trimas trimas trimas
 
Sponsored Post

Apai80

Active Member
Joined
Nov 16, 2009
Messages
2,409
Reaction score
35
Points
35
Fuhhhh business makin maju......

Mantttopppp
 

zerotech

Super Active Member
Joined
Mar 3, 2009
Messages
9,284
Reaction score
106
Points
73
owh nak kene pakai hair dryer ek..
 

jomie

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 24, 2008
Messages
6,845
Reaction score
613
Points
111
owh nak kene pakai hair dryer ek..
guna hair dryer senang nak bentukkan kat lekuk2... :)cgrock

tips..untuk hari ini..kihkihkih...trimas
 

Apai80

Active Member
Joined
Nov 16, 2009
Messages
2,409
Reaction score
35
Points
35
cantekkkk nanti aku jadi buka kedai leh letak ni kat kedai
 

jomie

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 24, 2008
Messages
6,845
Reaction score
613
Points
111
cantekkkk nanti aku jadi buka kedai leh letak ni kat kedai
tadahalllll...ngko tepon je aku..aku terus jadi supplier ngko..hehehe trimas :)cgrock
 

maun

Fun Poster
Joined
Oct 6, 2008
Messages
643
Reaction score
1
Points
15
x de pic ke siap psang sticker 2..?
 

jomie

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 24, 2008
Messages
6,845
Reaction score
613
Points
111
x de pic ke siap psang sticker 2..?


UPDATE : HARGA PROMOSI MAULIDUR RASUL khas untuk forumer SAHAJA..

1feet x 4feet = RM 40
1feet x 3feet = RM 30
2feet x 5feet (dashboard) = RM 100


WOWOWOWOWOW!!!! TERMURAH DALAM DUNIA :)cgrock

call/sms jomie 0172942558
 

iwak

Super Active Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
7,594
Reaction score
37
Points
80
mmang cun la. tp keta x de lk
 
Sponsored Post
Top
Log in Register