BTC USD 44,067.6 Gold USD 1,761.74
Time now: Jun 1, 12:00 AM

cara2 untuk nampak hantu atau syaitan

Sponsored Post

akudotcom

Legendary Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
18,122
Reaction score
2,780
Points
201
Bole cuba test
Kot sapa kene rasuk setan
Cari keldai kasi scan

1611910443768.png
 

lau_kau

Legendary Member
Top Poster #4
Joined
Aug 2, 2007
Messages
15,046
Reaction score
2,371
Points
201
Tt nampak hantu ka nampak org kutip tt nie hahaha
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,952
Reaction score
549
Points
161
Cara Pertama 1) Korang ambik wuduk dulu 2) Korang ambik Al-Quran 3) Korang cari Surah Al-Jinn 4) Korang baca sampai habis dengan tajwid yang betul dan niat dalam hati nak tengok. 5) Ulang sampai korang rasa kehadiran sesuatu then tengok la sampai korang puas hati.



Cara Kedua: - Berdiri dan menghadap kiblat.. - Rehatkan badan dan lemahkan segala anggota badan anda. Rileks - Selawat 3x - Kosongkan minda dan baca surah Al-Fatihah 7 kali dan tumpukan pada bahagian tengah kening - Anda akan merasa tangan anda terangkat dengan perlahan2 dan menunjukkan ke satu arah.. - Turutkan saja arah tangan bergerak... dan buka mata utk melihat..hehe



Cara ketiga: - Semasa mandi mayat, air mayat melimpah turun kan?Ha, sila tengok celah kangkang anda kepada air mayat tadi. Kalau malu orang nampak, ambil air mandian jenazah tersebut dan sapu di kedua-dua kening... - Berdiri ditengah2 hutan pada tengah malam dan baca ayat pertama surah Al-Jin 7 kali sambil pejam mata anda. Lepas tu bukak mata dan pandang tepi anda.hehe..



Cara paling mudah: (untuk wanita) - Ketika anda period, amalkan sikat rambut anda setiap tengah malam sambil menatap ke cermin dan tumpukan perhatian lama-lama. - Ambil 'tuala wanita' yang telah digunakan dan letak di dua penjuru pintu bilik air/bilik mandi. #ok... apa lagi, kalau korang brani korang try lah yer.. semoga korang berjaya tengok apa yang korang nak tengok...jgn marh.aku nk kongsi je eh.... pesal tetibe rasa berangin ni..? korang terasa tak..? atau perasaan aku jer.. papai...
yg pergi temgah2 hutan tu yg seram,
rasanya xyah pakai air mayat,g je tengah hutan sorg2 mesti nampak
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register