BTC USD 51,415.2 Gold USD 1,782.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cara terbaik withdraw dari Liteforex affiliate account

fxgator

Active Member
Messages
1,026
Joined
Nov 2, 2008
Messages
1,026
Reaction score
15
Points
25
Nak tanya apa cara terbaik nak withdraw commission dari liteforex nye affiliate account?

E-gold, liberty reserve, alertpay, money bookers?

Ada cara nak bank wire terus tak?

Mane paling rendah fee?

Mane paling senang utk org Malaysia?
 
Sponsored Post

fxgator

Active Member
Messages
1,026
Joined
Nov 2, 2008
Messages
1,026
Reaction score
15
Points
25
Tanya je dulu. Commission takde lagi pun.









img1.jpg
img2.jpg
img3.jpg

img4.jpg
img9.jpg
img10.jpg
 

Kimie

Super Active Member
Messages
6,744
Paid Membership
Joined
Apr 12, 2007
Messages
6,744
Reaction score
112
Points
73
paling senang bank transfer lah..

terus masuk dalam acc maybank..
 

Kimie

Super Active Member
Messages
6,744
Paid Membership
Joined
Apr 12, 2007
Messages
6,744
Reaction score
112
Points
73
Takde pun option tuh.

kalau tengok kat official website liteforex, mmg tak de ape2..

tapi bank transfer ni kene berurusan dengan IB liteforex malaysia,

dengan kata lain, wakil liteforex dari malaysia..


senang je cara2 nye..

1. gi kat website liteforex malaysia kat sini http://www.liteforexmas.com/

2. klik bahagian2 berkenaan, contoh, borang deposit ke, withdraw ke, transfer antara account ke..

then klik send, kalau transfer antara account, tak sampai 3jam dah masuk..

tapi kalau nak withdraw masuk ke acc local bank, makan masa 24jam..

tapi kalau withdraw hari jumaat, withdrawal akan dimasukkan dalam acc pada hari isnin..
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.12540
USD / JPY
113.513
GBP / USD
1.32458
USD / CHF
0.92521
USD / CAD
1.26868
EUR / JPY
127.755
AUD / USD
0.71070

CG Sponsors




Top
Log in Register