Cara senang indexkan blog dalam google!

CG Sponsors




twitter

Active+ Member
Joined
Jul 2, 2009
Messages
3,889
Reaction score
254
Points
41
Aku dah terjumpa cara yang paling senang nak indekkan blog dalam google malah dapat banyak trafik.Sungguh mudah..dalam sejam sahaja blog aku da di index dalam google..trafik pon makin ramai..

cara nya mudah register dalam nie..
http://gengblogger.com/

dan kalau kalau ada facebook terus connect pakai facebook..x payah nak register..memang mudah..masuk je terus selepas connect dengan facebook...kalau dan masuk..add url blog anda..kemudian ping..
Apabila da siap buat post terus ping dalam http://gengblogger.com/ tu jer...mudah...then tngok trafik datang mencurah2 ke ladang gandum..hehhe..

tengok post aku nie..
http://blogpakdin.blogspot.com/2010/01/gengblogger-dot-com.html

p/s:kalau berguna sila klik thanks ek...
 
Last edited:
Sponsored Post

mdsyah

Fun Poster
Joined
Sep 14, 2009
Messages
420
Reaction score
0
Points
10
memang sangat berguna bro twitter..

pegi sawah tanam padi
terima kasih daun keladi
 

twitter

Active+ Member
Joined
Jul 2, 2009
Messages
3,889
Reaction score
254
Points
41
memang sangat berguna bro twitter..

pegi sawah tanam padi
terima kasih daun keladi
ahaks..memang berguna..kalau guna gengblogger dot com nie...buat feeddjit dalam blogspot anda..mesti mencurah2 trafik ke blog anda...memang mudah..sesuai kepada newbie yang xde modal nak beli software trafic...mai2 try lagi...jadi follower dalam blog aku tu..sentiasa aku update info baru...
 

twitter

Active+ Member
Joined
Jul 2, 2009
Messages
3,889
Reaction score
254
Points
41
selain tu..tinggalkan komen pada shout box..mesti ada yang masuk blog anda...
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Jangan buat Onar macam AdukaTeruna jer sudah....:))
 

twitter

Active+ Member
Joined
Jul 2, 2009
Messages
3,889
Reaction score
254
Points
41
Jangan buat Onar macam AdukaTeruna jer sudah....:))
betul tu..jangan buat onar..kalau dak menangis x berlagu...elok2 happy kat umah...menangis dalam lokap..huhuhu...hati2 bile bersuara..mata2 banyak dalam nie...
 

azriff

Permanently Banned - , Multiple Accounts Cytokines
Joined
Jul 31, 2008
Messages
4,789
Reaction score
473
Points
46
thanks bro twitter.. very useful info..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register