BTC USD 39,734.6 Gold USD 1,827.25
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cara Sebarkan Network Melalui Email & Social Networking...

kriskros

Freshie
Joined
Oct 15, 2008
Messages
20
Reaction score
0
Points
3
kat sini saya akan ajar cmne nak sebarkan network dan seterusnye menambahkan lagi senarai di mailing list korang...bile dah ramai, sure lagi senang untuk korang promote produk2 korg or affiliate yg korg join kn?

step 1:
klik kat link INI

step 2:
pilih social network atau email account, ikut mana yg korg minat.

step 3:
isi email dan password korg.

step 4:
klik next & next smpila send.

lepas korg dah send, korg akan terima free gift (tu pun kalau korg antar lebih sepuluh org).

motifnye, network akan bertambah dengan menyebarkan berita.. Tapi ingat, selagi korang x hantar lebih dari sepuluh orang, korg xkn dpt gift.
 
Sponsored Post

wiferanggi

Fun Poster
Joined
May 16, 2008
Messages
510
Reaction score
2
Points
15
satu lagi hidden viral marketing..hehehe
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register