BTC USD 60,202.9 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cara Nak Ramaikan Follower Kat Twitter

pentium5

Active+ Member
Joined
Sep 16, 2008
Messages
4,891
Reaction score
87
Points
30
Salah satu cara nak ramaikan follower kat twitter ialah follow
byk2 kawan2 anda kat twitter. Tapi pihak twitter telah limitkan
twitterer utk follow rakan2 tidak melebihi 2 ribu org melainkan
jika orang dah follow kita pada sekitar 2 ribu org.

Nak ramaikan org follow kita, so followlah sy ye....
Sy akan follow anda kembali....Tq3....


http://twitter.com/iklanbiz
 
Sponsored Post

tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
97
Points
30
alah 2 minit jer dah boleh dpt > 200 followers, hehe...
 

tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
97
Points
30
ader kt siggy aku, hehe...
 

apes

Active Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
1,559
Reaction score
24
Points
25
aku rasa bedal aje guno software..kan bersepah kat luar sana..
 

glyphic

Fun Poster
Joined
Oct 1, 2010
Messages
295
Reaction score
0
Points
10
apa yang saya tahu kalau ratio followers dengan following tuan melampau, maka twitter akan ban akaun tuan seta merta.

jadi sebaiknya gunakan twitter bot yang ada di luar sana, berbayar atau percuma, cuma pastikan anda add followers 100-150 sehari, dan unfollow sesiapa yang tidak follow anda 2 hari kemudian untuk menjaga ratio. walaupun dengan software2 tersebut anda boleh add 500-800 followers, jangan tamak. 100-150 sehari followers just to be safe.

satu lagi peringatan, twitter hanya benarkan 10 akaun dari 1 IP, jadi manfaatkan akaun twitter anda sebaik mungkin.
 

zhilmy87

Freshie
Joined
Nov 22, 2010
Messages
40
Reaction score
0
Points
6
Jangan sebarang software... sekarang twitter cam strict sikit. senang2 jer kena banned account huhu
 

Goges

Freshie
Joined
Nov 21, 2010
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
aku tak ingat user dah kat twitter kekek
 

zuljaalaa

Legendary Member
Joined
Jun 3, 2006
Messages
11,897
Reaction score
56
Points
125
apa yang saya tahu kalau ratio followers dengan following tuan melampau, maka twitter akan ban akaun tuan seta merta.

jadi sebaiknya gunakan twitter bot yang ada di luar sana, berbayar atau percuma, cuma pastikan anda add followers 100-150 sehari, dan unfollow sesiapa yang tidak follow anda 2 hari kemudian untuk menjaga ratio. walaupun dengan software2 tersebut anda boleh add 500-800 followers, jangan tamak. 100-150 sehari followers just to be safe.

satu lagi peringatan, twitter hanya benarkan 10 akaun dari 1 IP, jadi manfaatkan akaun twitter anda sebaik mungkin.

share lah ngan saye bot tu bro :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register