BTC USD 56,846.0 Gold USD 1,833.82
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cara Nak Mengiklan di HarakahDaily.Net

ketumbit

Junior Member
Joined
Nov 5, 2008
Messages
61
Reaction score
0
Points
6
Ada tak dikalangn korang yg pernah beriklan di HarakahDaily.net?
Kalau ada leh bagi cara camner nak wat iklan coz aku tgk link iklaneka diaorg redirect ke main page balik.
Leh kongsi?
 
Sponsored Post

tuksidang

Banned
Joined
Jul 26, 2008
Messages
4,972
Reaction score
462
Points
41
Ada tak dikalangn korang yg pernah beriklan di HarakahDaily.net?
Kalau ada leh bagi cara camner nak wat iklan coz aku tgk link iklaneka diaorg redirect ke main page balik.
Leh kongsi?

Aku dah pernah iklan..
Aku nasihatkan tk payah ler...
Tk der respon..
Membazir duit ko jer byr RM150 seminggu...
Pembacanya bukan bisnes mantaliti...
 

ketumbit

Junior Member
Joined
Nov 5, 2008
Messages
61
Reaction score
0
Points
6
ooo...ye ke. so kat mana patut aku wat iklan utk dpt feedback menarik erk?
berita harian ngan utusan ok tak?
 

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
ooo...ye ke. so kat mana patut aku wat iklan utk dpt feedback menarik erk?
berita harian ngan utusan ok tak?

berita harian ngan utusan bape ek rate dia nak advertise??.. kena contact diaorang ke??.. kosmo pn sama ke??.. sesapa da pengalaman share la ek.. bminat gak ak nak tau..
 

maliq7776

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
7,835
Reaction score
72
Points
75
Aku dah pernah iklan..
Aku nasihatkan tk payah ler...
Tk der respon..
Membazir duit ko jer byr RM150 seminggu...
Pembacanya bukan bisnes mantaliti...

betul ke tuksidang?ada screenshort pape ke?
aku baru bajet nak iklan ni.
betul ke pembaca die bukan jenis bisnes mentaliti?
or iklan ko tak hebat?:-?
 

Kehidupan

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jan 11, 2008
Messages
25,111
Reaction score
217
Points
123
Aku dah pernah iklan..
Aku nasihatkan tk payah ler...
Tk der respon..
Membazir duit ko jer byr RM150 seminggu...
Pembacanya bukan bisnes mantaliti...

lor....

pembaca lak disalahkannya selepas tak mendapat sambutan.....:((
 

ejalmlk

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 8, 2008
Messages
10,515
Reaction score
43
Points
120
tuee la pasal ... iklan tak laku ...... salahkan medium plak .....
seee yeah
 

kayroll3

Active+ Member
Joined
Feb 29, 2008
Messages
4,083
Reaction score
3
Points
25
huhuhu... aku ok jer.. income dah 20k sebulan pun dah.. janji rajin la... masuk sekali memang la takkan nak terus melatop...
 

sasake

Fun Poster
Joined
Sep 7, 2008
Messages
319
Reaction score
4
Points
15
huhuhu... aku ok jer.. income dah 20k sebulan pun dah.. janji rajin la... masuk sekali memang la takkan nak terus melatop...

Iye ke bro??Ajarlh bro nak dpt income 20k tu...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register