Cara nak kesan history chat whatsapp orang lain

Recommended Brokers


ahmadrozi79

Junior Member
Joined
Dec 10, 2012
Messages
89
Reaction score
0
Points
6
cara yg paling mudah dan senang skali guna apps spy phone, apa saja mesej ke, whatssapp ke, kol smua boleh baca. semua ada direcord.

tapi kena bayar dan hp kena root.. tapi memang berbaloilah.
 
Sponsored Post

yongyap

Active+ Member
Joined
Nov 4, 2009
Messages
3,181
Reaction score
161
Points
63
kalo dh tau cam tu.. tak yah tgk wassap dia... sekolahkan je... sekolahkan bini orang tu sekali.. nak lagi best... sekolahkan laki bini orang tu... hahaha.. jahatnye ambe :">
hahahaaa.... betul tu
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
5,303
Reaction score
383
Points
83
cara yg paling mudah dan senang skali guna apps spy phone, apa saja mesej ke, whatssapp ke, kol smua boleh baca. semua ada direcord.

tapi kena bayar dan hp kena root.. tapi memang berbaloilah.
kasi link tuan..huhuhu :D
 

ahmadrozi79

Junior Member
Joined
Dec 10, 2012
Messages
89
Reaction score
0
Points
6
dia hidden. ada option nanti nak bg hidden atau tak. nama pun spy kan
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
5,303
Reaction score
383
Points
83
nk tanya la.. apsal whatsapp sy bile bukak baru mesej masuk, knpe yer? klu guna whatsapp web kena on kt tel baru on kat pc adeh...
ambe pun cam tu jugak.. tak tahu nape :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register