Cara nak kesan history chat whatsapp orang lain

CG Sponsors




joharimj

Fun Poster
Joined
Nov 12, 2008
Messages
288
Reaction score
0
Points
10
Salam Admin mohon maaf sekiranya saya tersalah thread utk berbincang disini...Disini saya cuma bertanya dr member2 CG bagaimana caranya nak detect history chat whatsapp hp orang lain tanpa pengetahuan mereka..ada software x utk bt cara ini? sy nak bt mcm ni sbb sy tgk sepanjang pasangan sy ni pakai whatsapp lg teruk jadi nya langsung mengabaikan tanggunjawab..24 jam tak berhenti whatsapp saya pun x tahu apa yg di chat...klu ada member2 CG tau mcm na nak settle bole share sini k...Thnks ...
 
Sponsored Post

LORDZ666

Active+ Member
Joined
Apr 26, 2007
Messages
3,672
Reaction score
5
Points
25
ko pinjam hs dia.masuk sim ko.open whatsapp.variefy no hs orang tu.
 

Trupert

Fun Poster
Joined
Apr 18, 2011
Messages
796
Reaction score
1
Points
15
Salam Admin mohon maaf sekiranya saya tersalah thread utk berbincang disini...Disini saya cuma bertanya dr member2 CG bagaimana caranya nak detect history chat whatsapp hp orang lain tanpa pengetahuan mereka..ada software x utk bt cara ini? sy nak bt mcm ni sbb sy tgk sepanjang pasangan sy ni pakai whatsapp lg teruk jadi nya langsung mengabaikan tanggunjawab..24 jam tak berhenti whatsapp saya pun x tahu apa yg di chat...klu ada member2 CG tau mcm na nak settle bole share sini k...Thnks ...
Bos, sebelum tu sy nak tanya ..
pasangan bos tu pakai hp apa ? dan bos punya hp apa ?
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,801
Reaction score
136
Points
83
bro, ko install bluestack kt pc, pastu ko masukkan no pasangan ko
ko akan nmpk ape dia borakkan..
tak boleh sbb bile ko masuk no tu ke bluestack dekat phone akan logout and lg satu no pengesahan kene pakai juge klu nak masuk no phone ke situ
 

zassss

Banned
Joined
Apr 15, 2013
Messages
700
Reaction score
25
Points
20
mmg tak boleh....byk dah topik dlm google bincang hal ni
 

Trupert

Fun Poster
Joined
Apr 18, 2011
Messages
796
Reaction score
1
Points
15
bro, ko install bluestack kt pc, pastu ko masukkan no pasangan ko
ko akan nmpk ape dia borakkan..
bos, tak semudah tu .
whatsapp account tak boleh access dalam 2 device berbeza pada masa yg sama :D kena spoof MAC Address device mangsa dulu .. Apa pun, mmg perlukan masa dalam 30 minit bersama hp mangsa tu utk settlekan kerja2 spoof, re-installing, verify tu sume :D kena pandai la cari2 peluang sesuai utk buat :">:">
 

AdsMsia

Active+ Member
Joined
Mar 13, 2011
Messages
4,653
Reaction score
20
Points
25
request dgn tokey whatsapp tu retrieve balik deleted msg dari account wife ko tu
tu pun kalo diaorang mau entertain ur request la he he he
 
Sponsored Post
Top
Log in Register