CARA NAK JUAL KERETA TERPAKAI KEPADA USED CAR

CG Sponsors




Faisalh

Fun Poster
Joined
Mar 6, 2013
Messages
236
Reaction score
1
Points
15
Service charge le tu. Kalau mcm tu paham laa kut. Tapi tgk used car yg minat kadang mahal jugak. Kena ambik modal lama - lama dulu gayanya.. Pasal harga nak sama dgn model lama first hand kiki.
Kalau rasa tak mampu bayar terus buat loan kat yayasan ihsan rakyat jer. Bayar cash kereta, bulan bulan bayar loan. Kalau lah rasa urgent sgt nak pakai kereta tuu.
Alahhh, simpan ja la duit. Naik grab ke, pengangkutan awam ke. Simpan duit dulu sampai dah betul - betul ada, beli kereta baru teros.
Tak galak naik public dgn keadaan skrg ni. Naik sendiri - sendiri lagi selamat. Mcm aku ckp buat loan tapi ambik yg mmpu dan interest/ profit rate rendah. Lagi bagus syariah compliant.
 
Sponsored Post
Sponsored Post
Top
Log in Register