CARA NAK JUAL KERETA TERPAKAI KEPADA USED CAR

CG Sponsors




maxpda

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
6,968
Reaction score
93
Points
80
Jual kat carsome je... wife aku jual kat carsome 1hari dah settle.. thumbprint kat sana terus
 
Sponsored Post

juslinda

Boost Internet Promoter
Joined
May 1, 2018
Messages
41
Reaction score
1
Points
11
Jual kat carsome je... wife aku jual kat carsome 1hari dah settle.. thumbprint kat sana terus
Carsome tu beli pakai cash ke mcm beli kereta kat car dealer tu?
 

surialp

Freshie
Joined
Aug 15, 2019
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
Second hand pun okay, penting condition baik sudah. Lagi lagi zaman nak bejimat ni. Pakai yg biase - biase cukupp.
 

abah5851

Active+ Member
Joined
Dec 5, 2014
Messages
2,500
Reaction score
143
Points
43
jual kat mudah..tp used car nak beli? bro jual harga murah ke..jarang kalau ikut harga kat mudah..used car berminat... biasa akan kurang dlm 5K dari harga mudah/...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register