Cara nak generate rapid points ??

CG Sponsors




MoHaN

Junior Member
Joined
Nov 9, 2008
Messages
79
Reaction score
3
Points
11
hi kwn kwn.. i nak tahu mcm mane nak generate RS Points.. tolong la sikit!hehehe
 
Sponsored Post

sunnyfx

Super Active Member
Joined
Jan 6, 2008
Messages
7,802
Reaction score
73
Points
70
Kalo tak salah aku ko kene upload file untuk org download.
 

pulze

Fun Poster
Joined
Oct 7, 2008
Messages
692
Reaction score
0
Points
10
setahu aku la..ko upload movie ker..gambar ker..pastu ko post kat mana2.bila ada org download menda yg ko upload tu..ko akan dapat point
 

MoHaN

Junior Member
Joined
Nov 9, 2008
Messages
79
Reaction score
3
Points
11
Kalo tak salah aku ko kene upload file untuk org download.


setahu aku la..ko upload movie ker..gambar ker..pastu ko post kat mana2.bila ada org download menda yg ko upload tu..ko akan dapat point
Bro.. ade yang download ngan cara yang lain.. cara tu memang hot la skarang!.. any other idea?. kita bincang la kat sini.. kalau idea lain ok.. kita semua dah tau dah!.. hahaha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register