cara nak cepatkan video buffering dlm intenet dgn cepat

CG Sponsors




Dai

Fun Poster
Joined
May 8, 2009
Messages
732
Reaction score
0
Points
10
slm...nak mintak bantuan skit dr mmber2 cg ni...intenet kat kolej aku ni lmbab sgt la klu nk buka apa2 vdeo kt dlm tenet ni...youtube pun sme...korg ad x cara nak cptkan bufferring or loading video2 tu?
 
Sponsored Post

Pak Wan

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2008
Messages
5,753
Reaction score
408
Points
81
slm...nak mintak bantuan skit dr mmber2 cg ni...intenet kat kolej aku ni lmbab sgt la klu nk buka apa2 vdeo kt dlm tenet ni...youtube pun sme...korg ad x cara nak cptkan bufferring or loading video2 tu?
aku dulu pun kena camni juga...past aku upgrade pakej 1MB....dah ok skang...tak buffering lg.
 

Dai

Fun Poster
Joined
May 8, 2009
Messages
732
Reaction score
0
Points
10
aku pelik la...klu buka benda lain cth facebook ke, kosmo ke n lain2 cpt je buka...lju jer....tp,bab video lembab tul...nak tgok spontan astro pun xdpt....hehe
 

persada

Account locked as requested by owner
Joined
Jul 16, 2009
Messages
4,776
Reaction score
54
Points
35
klu u tube cara FREE & MUDAH reg acc. pastu b4 nak tgk v.clip ke aper ke, ttry bg rating 5***** ok la skit :) ku slalu wat cmtu :D
 

persada

Account locked as requested by owner
Joined
Jul 16, 2009
Messages
4,776
Reaction score
54
Points
35
kadang2 line tenet jua memainkan peranan jgk..:D klu pkai yg basic alamatnya slow la,pkai yg power skit...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register