BTC USD 57,733.1 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cara nak buka Acc

noor08

Freshie
Joined
Nov 10, 2008
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
Saya dah guna demo acc dan sekarang rasanya baru nak berani diri nak buka acc yang betul. Masaalahnya boleh tak saya guna debit acc dari bank tempatan sebab saya tak ada credit card.
Terima kasih untuk sesiapa yang menjawab pertanyaan ini.
 
Sponsored Post

pagiygglpkinisdhtrg

Active+ Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
3,795
Reaction score
405
Points
41
Saya dah guna demo acc dan sekarang rasanya baru nak berani diri nak buka acc yang betul. Masaalahnya boleh tak saya guna debit acc dari bank tempatan sebab saya tak ada credit card.
Terima kasih untuk sesiapa yang menjawab pertanyaan ini.

Kenapa tanak pakai maybank je. Kat insta bole pakai maybank lagi senang. Cepat pulak tu IB buat keje :)paid
 

sedanfx

InstaForex Official, Introducing Broker
Platinum Member
Joined
May 31, 2007
Messages
6,361
Reaction score
193
Points
78
saya dah guna demo acc dan sekarang rasanya baru nak berani diri nak buka acc yang betul. Masaalahnya boleh tak saya guna debit acc dari bank tempatan sebab saya tak ada credit card.
Terima kasih untuk sesiapa yang menjawab pertanyaan ini.

blh klik siggy sy tu, dan dapat komisyen 50% sebulan. Meh hidup gumbira bersama instafx :)
 

fx4newbies

Freshie
Joined
Nov 10, 2008
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
rasanya belum ada lg la.. yg ada skang kl, selangor, kelantan n johor.. kot.. xpasti la.. minta yg lain konfirm kan..
 

profesor

Active+ Member
Joined
May 7, 2007
Messages
3,446
Reaction score
265
Points
46
Saya dah guna demo acc dan sekarang rasanya baru nak berani diri nak buka acc yang betul. Masaalahnya boleh tak saya guna debit acc dari bank tempatan sebab saya tak ada credit card.
Terima kasih untuk sesiapa yang menjawab pertanyaan ini.

Saudara buka acc kat broker mane?
 

cyberkids

Super Active Member
Joined
Nov 10, 2008
Messages
5,428
Reaction score
35
Points
70
salam..saya ni tul2 jahil pasal forex ni..nk try gak kat liteforex tu $i je kan..sape2 tlg la bgi tnjuk ajar
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.21633
USD / JPY
108.590
GBP / USD
1.39850
USD / CHF
0.90142
USD / CAD
1.21356
EUR / JPY
132.081
AUD / USD
0.78442

CG Sponsors




Top
Log in Register