BTC USD 23,161.9 Gold USD 1,927.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cara nak buka Acc

Sponsored Post

pagiygglpkinisdhtrg

Active+ Member
Messages
3,795
Joined
Apr 26, 2008
Messages
3,795
Reaction score
405
Points
41
Saya dah guna demo acc dan sekarang rasanya baru nak berani diri nak buka acc yang betul. Masaalahnya boleh tak saya guna debit acc dari bank tempatan sebab saya tak ada credit card.
Terima kasih untuk sesiapa yang menjawab pertanyaan ini.

Kenapa tanak pakai maybank je. Kat insta bole pakai maybank lagi senang. Cepat pulak tu IB buat keje :)paid
 

sedanfx

Passed Away
Messages
6,361
Paid Membership
Joined
May 31, 2007
Messages
6,361
Reaction score
193
Points
78
saya dah guna demo acc dan sekarang rasanya baru nak berani diri nak buka acc yang betul. Masaalahnya boleh tak saya guna debit acc dari bank tempatan sebab saya tak ada credit card.
Terima kasih untuk sesiapa yang menjawab pertanyaan ini.

blh klik siggy sy tu, dan dapat komisyen 50% sebulan. Meh hidup gumbira bersama instafx :)
 

profesor

Active+ Member
Messages
3,446
Joined
May 7, 2007
Messages
3,446
Reaction score
265
Points
46
Saya dah guna demo acc dan sekarang rasanya baru nak berani diri nak buka acc yang betul. Masaalahnya boleh tak saya guna debit acc dari bank tempatan sebab saya tak ada credit card.
Terima kasih untuk sesiapa yang menjawab pertanyaan ini.

Saudara buka acc kat broker mane?
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.08735
USD / JPY
129.885
GBP / USD
1.23810
USD / CHF
0.92238
USD / CAD
1.33395
EUR / JPY
141.231
AUD / USD
0.71521

CG Sponsors




Top
Log in Register