Santai Cara mudah murah bersih cekap dan simple buat henpon kita kalis air sambil bole guna.

Recommended Brokers


strom

Legendary Member
Joined
Jul 18, 2011
Messages
17,846
Reaction score
4,711
Points
191
Try at your own risk..:D

Kalau termasuk air juga korang search kat share info ada cara2 mau kasi settle..:)paid



P/S..Bahan asas boleh didapati dlm berbagai perisa kata mereka. :)):p
 
Sponsored Post

balang

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2009
Messages
7,403
Reaction score
63
Points
70
Huk aloh, pakai kondom ker? Kang ada yang jilat screen nanti..hahaha..macam2 perisa ada..
 

palach3

Fun Poster
Joined
Oct 4, 2012
Messages
191
Reaction score
1
Points
15
hahaha...adakah ini y kita panggil inovasi?
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
441
Points
136
nak bercakap,,volume dan speaker camne??
 

John Nawi

Active+ Member
Joined
Oct 23, 2012
Messages
4,954
Reaction score
124
Points
43
nak cas? kena pegi beli kondom lain haha
 

ketupatFX

Active Member
Joined
Feb 14, 2013
Messages
2,214
Reaction score
40
Points
30
bukan ke ada cam minyak2 ke dalam tu..x ke effect iphone ke?
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,664
Reaction score
8,195
Points
716
pergh...terbaik ni ...nanti nak try lah... :eek:

ada lagi stok kat umah :)) :">
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,307
Reaction score
387
Points
136
wow guna belon :">
 
Sponsored Post
Top
Log in Register