BTC USD 60,632.0 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cara membuka pintu kereta yang dikunci

Sponsored Post

namkin

Active+ Member
Joined
Feb 7, 2008
Messages
3,376
Reaction score
57
Points
30
sape leh terangkan applikasi care nih..?
mcm mustahil je..
 

strom

Legendary Member
Joined
Jul 18, 2011
Messages
17,847
Reaction score
4,715
Points
191
Aku penah ilang kunci kete..jenjalan kat pasar malam..tau tau je ilang..cicir..call member aku dia call member dia keje kedai aksesori alarm kete..mamat tu datang je tak sampai 5 minit siap tolong start kete aku guna garpu..true story..moral of the story..sediakan garpu spare dalam kete..:)
 

Duffayoi14

Legendary Member
Joined
Jul 9, 2010
Messages
10,449
Reaction score
138
Points
123
Aku penah ilang kunci kete..jenjalan kat pasar malam..tau tau je ilang..cicir..call member aku dia call member dia keje kedai aksesori alarm kete..mamat tu datang je tak sampai 5 minit siap tolong start kete aku guna garpu..true story..moral of the story..sediakan garpu spare dalam kete..:)

Keta ape?

Tngk keta kot bro..

Keta skrng kunci pelik...
 

blink_182

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
9,786
Reaction score
21
Points
65
Mmber dia ada kut kt dalam tu tolong bukak kan...
 

din cacing

Active+ Member
Joined
Apr 20, 2008
Messages
4,324
Reaction score
14
Points
25
member aku cakap..dulu gen2 dia habis bateri...guna kunci pun tak leh buka pintu...coz kereta sekarang tak cuna central lock mcm dulu...yg sekarang guna mcm valve je...ntah le...
 

hirman

Active Member
Joined
Feb 2, 2011
Messages
2,465
Reaction score
7
Points
25
kalau nak beli lock kereta dalam RM500-700 juga
 

Kaya_Emas

Reported scam activity., Marked as Scammer, until
Joined
Mar 22, 2009
Messages
911
Reaction score
16
Points
15
penipu lah cara ni.. cuba perhatikan video tue betul2 ade yg tak kena bila die letak pam tue di pintu kereta...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register