Cara-cara nk dapatkan voucher iklan murah

CG Sponsors




beautifulmind

Active+ Member
Joined
Dec 17, 2005
Messages
3,809
Reaction score
10
Points
25
Hello/Assalamualaikum

Kaedah ini adalah dengan mengambil kesempatan dari syarikat yg menawarkan promosi.

Dalam kaedah ini, kita akan dapat $25 Adwords, $50 AdCenter, $50 Facebook dgn harga $5.94

Semua voucher ini boleh digunakan utk mengiklankan website atau produk kita.

Nak jual pun boleh jugak..(risk tanggung sendiri)..:)

Boleh download kat sini(PDF file);
http://w18.easy-share.com/1702952758.html





Sekian Terima Kasih
 
Last edited:
Sponsored Post

azrim

Fun Poster
Joined
May 9, 2008
Messages
923
Reaction score
0
Points
10
erk kat mana nak download nih
 

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
Hello/Assalamualaikum

Kaedah ini adalah dengan mengambil kesempatan dari syarikat yg menawarkan promosi.

Dalam kaedah ini, kita akan dapat $25 Adwords, $50 AdCenter, $50 Facebook dgn harga $5.94

Semua voucher ini boleh digunakan utk mengiklankan website atau produk kita.

Nak jual pun boleh jugak..(risk tanggung sendiri)..:)

Boleh download kat sini(PDF file);





Sekian Terima Kasih
xde link pun....:-?
 

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
menarik.. facebook mmg idaman hatiku skrang...

hehehe,,,,
 

imin

Freshie
Joined
Sep 22, 2008
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
assalamualaikum.. teknik dlm ebook ni bole gune lagi ke? kalau bole, nak ebook ni bole..sbb download link dah mati.. huhu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register